Faaliyet alanındaki ürünlerde piyasa istikrarını tesis eden, uygulamaya koyduğu politikalarla üreticileri ve tüketicileri kollayan TMO, un fabrikaları ve fırınlarla  besicilerin ihtiyacını karşılamada önemli görevler üstleniyor.
Denizli, Burdur ve Antalya illerindeki un fabrikaları ile fırınlara ürün  tedarikini sağlayan TMO Denizli Başmüdürlüğü, Sümer Mahallesindeki perakende ürün satış noktasında bölge halkına  hizmet veriyor.
Her ay toplanan taleplerle ihtiyaçları karşılayan TMO'dan arpa almak isteyen besicilerin için son başvuru tarihinin 14 Mart'tan 16 Mart'a uzatıldığı  ve bugün sona ereceği bildirildi.
Buğday almak isteyen ve fiyat taahhüdünde bulunan un fabrikalarının buğday talebini düzenli olarak TMO'nun ürün tedarikinde herhangi bir sıkıntı bulunmadığı ve yeterli mahsulün mevcut olduğu  kaydedildi.
Şube müdürlüğü olan TMO Denizli'nin başmüdürlük olarak statüsünün değiştirildiği ve Gaziantep Şube Müdürü olan Cemil Doğan'ın kısa bir süre önce Denizli Başmüdürü olarak atandığı öğrenildi.