Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, İl Kadın Kolları’nın düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, hükümet kurma çalışmalarına değindi. AK Parti’nin Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması için elinden geleni yapacağını yineleyen Başkan Tin, “Bizim tek kırmızı çizgimiz ülke menfaatidir” dedi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı iftar yemeğinde ilk olarak söz alan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti kadınlarının seçim döneminde olduğunu seçim sonrasında da durmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam ettiğini söyledi. 

RAMAZAN’DA DA DURMAK YOK
Ramazan ayında gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinden bilgiler veren Akdemir, “Seçim döneminde yönetim kurulu üyelerimiz kadar gönüllü bayanlarımız da elinden gelen gayreti gösterdiler. Hala da göstermeye devam ediyorlar. Ramazan ayı başından bu yana ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımız ile temas kurmaya ve onların gönüllerini almaya devam ediyoruz. Bugün de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı eşleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya getirdik” dedi. 

ZOLAN: DENİZLİ DAHA GÜZEL OLACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden projelerinin yanında yeni temelini atacağı projelerin de olduğunu açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin şu an bulunduğu durumdan daha yaşanabilir ve güzel bir şehir olacağını anlattı. Teleferik projesinin de tamamlanma aşamasına geldiğinden bahseden Başkan Zolan, şehrin bir bölgesinde alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında üst yapı için de önemli projelerimiz başlayacak. Denizli ileriki yıllarda daha da güzel olacak” dedi. 

TİN: ÜLKE MENFAATİ ÖNEMLİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümeti kurma görevini AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na verdiğini ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “AK Parti’nin ülke menfaatleri dışında herhangi bir kırmızı çizgisi yoktur. 13 yılda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi ve en önemlisi Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması için biz hazırız. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ilk tur ziyaretlerini yapacak ve isteklerini alacak. Üç günde yapacakları görüşmelerden sonra Ramazan Bayramını müteakip oluşacak atmosfere ve zemine göre, teknik çalışmalar tamamladıktan sonra ikinci tur görüşmeler gerçekleşecek. İnşallah yapıcı, uzlaşıcı bir üslupla, sağlam bir parlamento desteğine sahip bir hükümeti kurmak nasip olur" dedi.