AFYONKARAHİSAR (CİHAN)- Afyonkarahisar'ın Şuhut Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen toplu sünnet şölenine yoğun katılım oldu. Belediyenin desteğiyle ihtiyaç sahibi 35 çocuk hastanede hijyenik ortamda sünnet ettirildi. Sünnet şölenine 6 bin kişi konuk olarak katıldı.
        Sünnet programı konvoy ve Tavşanlı Mehter Takımı kortej yürüyüşüyle başladı, animasyon gösterileri ve konserle devam etti. Programa Kaymakam Vekili Ali Muhittin Varol, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe Emniyet Amiri Ajdan Uysal, İlçe Jandarma Üsteğmen Hilmi Set ve vatandaşlar katıldı.
     Şuhut Belediye Şehir Stadyumu'nu dolduran programa vatandaşın ilgisi büyük oldu. Sünnet çocukları için mevlit okunmasının ardından çeşitli gösteriler yapıldı. Ölüdenizli Yarenler Grubu olarak ilçeyi ziyaret eden İngiliz dans topluluğunun gösterisinin beğenildiğini belirten Belediye Başkanı Bozkurt, “Yardımcı olan sağlık personeline, sponsorlarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Bu gençler bugünün yarını, yarının büyükleri. Onlar bizim için çok önemli. Onlara sahip çıkmak sorumluluğumuz. Ben bugüne kadar yanımızda olan bütün hemşerilerimize teşekkür ederim. Sünnet şöleni biz başkan olduğumuz sürece her sene devam edecektir.” dedi.
     Sünnet şöleninin gerçekleştirilmesinde katkıları olan Şuhutlu işadamlarına Belediye Başkanı Recep Bozkurt tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Program sonunda Ankaralı Coşkun konser verdi. CİHAN