HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de esnaflık yapan 48 yaşındaki M.Y’e iş yerine yerel bir meşrubatçıdan gazoz ve maden suyu sipariş etti.

6’lı ambalajlar içindeki meşrubatları alarak evine götüren M.Y, büyük bir talihsizlik yaşadı. Aldığı meşrubatları evinde buzdolabına yerleştirmek için yere koyan vatandaş, neye uğradığını şaşırdı.

“Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi” diyen M.Y, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı, “Ailecek, maden suyu ve gazozu çok severiz. Sürekli de sipariş eder ve evime getiririm. O gün yine meşrubat siparişlerimi eve getirdim ve ambalajını açtıktan sonra yerleştirmek için buzdolabının önünde yere koydum. Sonra buzdolabının tutacağına elimi attığımda, bir maden suyu adeta bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle etrafa mermi gibi cam parçaları saçıldı. Cam kırıkları bacağımda birçok kesik açtı. Ancak bir tanesi ise derin bir kesiğe neden oldu. Mutfağım anında kan gölüne döndü. Neye uğradığımı şaşırdım. Ailem hemen komşudan yardım istedi. Komşum kanayan bölgeye bir bezle baskı yaptıktan sonra Allah razı olsun hastaneye götürdü. Acilde sağlık ekipleri hemen ilk müdahaleyi yaptı.  Pansuman yapıldı, derin kesik olan bölgeye dikişler atıldı.”

“FİRMAYLA GÖRÜŞTÜM”

Olay karşısında hem mağdur hem de şaşkın olduğunu belirten M.Y, “Başıma gelen olayın başkasının da mağdur edebileceğini düşünerek maden suyunun üreticisi olan İzmir merkezli firmayla görüştüm. Çünkü bu şişe elimde patlasaydı düşünün hangi durumda olurduk. Durumu firmaya anlatım ama halan bir dönüş yapmadılar. O firmanın dağıtıcılığını da yapan yerel meşrubat firmasıyla görüştüğümde ise bir şok yaşadım.  Yaşadığım olayı dinlemek yerine  ‘Ne olacak maden suyunun içinde basınçlı gaz var. Patlama olabilir, normal, bunlar olur’ gibi şeyler söylediler. Süreci avukatım Kamil Doğan’da takip ediyor. Şişelemede veya başka bir alanda sorun var ise, firma bu konuda gerekeni yapmalı. Konuyu gerekirse yargıya taşıyacağız” dedi.