HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de yaklaşan Muhasebeciler Odası seçimleri öncesi Değişim Grubu, meslektaşlarını hem eğitim hem de kahvaltıda bir araya geldi. Değişim Grubu Başkanı Necdet Bardan, projeler üretmek ve hizmet etmek için adaylığını resmen açıkladı. Bardan tarafından Nortpoint Otel’de üyelere yönelik e-defter, e-arşiv, e-fatura ve e-süreç yönetimi konularında seminer verildi. Uyumsoft tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde eğitimciler tarafından serbest muhasebeci ve mali müşavirlere e-defter, e-arşiv, e-fatura ve e-süreç yönetimi konularında eğitim verdi.

25 – 26 Mayıs’ta yapılacak olan Denizli SMMMO seçime gidiyor. Bu seçimde yasa gereği olarak gruplar yarışacak. Değişim grubu olarak seçimde adaylığını açıklayan Değişim Grubu Başkanı Necdet Bardan; “Mesleğimizin 30’uncu yılında 25-26 Mayıs’ta Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Düzenlediğimiz seminerle de çalışmalarımızı taçlandırmak istedik. Meslektaşlarımıza adaylığımızı da açıkladık. 25-26 Mayıs tarihi bir süreç olacak. Değişim Grubu ile birçok kaleyi, padişahlığı bu dönemde yıkacağız. Geleceği planladık, kurguladık. Üyelerimizde bizlere yetki verdiğinde gençlerle, kadın meslektaşlarımızla, üstatlarımızla geleceği yönetmeye hazırız. Meslektaşlarımızı genel kurula bekliyoruz ve tercihlerini bizden yana kullanmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yapacağı projelerinden bahseden Bardan, “Mesleğimizin kamuoyu saygınlığını yeniden oluşturacağız. Mücbir Sebep Yasası’nın çıkarılması için tam bir irade ile daha etkin çalışacağız. E-birlik sisteminin geliştirilmesi ile tahsilat sorunu ve haksız rekabete son vereceğiz. Mesleğin üzerindeki ağır yükümlülüklerin kaldırılması için gerekli girişimleri yapacağız. TÜRMOB ile tüm bankaların tek tip hesap ekstresi standardı oluşturulması için Bankalar Birliği ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile projelendirilmesi için çalışacağız. Meslekte bilgi teknolojilerinden faydalanılması sağlanarak mesleğin güncelliğini geliştireceğiz. Üyelerimizi şeffaf ve saygın oda yönetimi ile buluşturacağız ” dedi.