Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Filmi Konusu Nedir? Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi Marwel’in yeni filmi olarak gündemde yer almaya devam ediyor. Özellikle aksiyon alanında oldukça merak edilen Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi gösterimde olan fragmanı ile de oldukça dikkat çekti. Peki Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi konu olarak neyi anlatıyor?

Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi ile ilgili gösterilen fragmanda ilk olarak Shang-Chi ve annesi arasında olan geçmişin izlerinin babasına karşı olan düşmanlığa kadar taşındığını görebiliyoruz.

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Filmi Konusu Nedir?

Hem bilim kurgu hem de aksiyon alanında gösterime giren Shang-Chi on halka efsanesi filmi tüm aksiyon sevenlerin ilgiyle beklediği filmlerden biri.

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Filmi Ne Zaman Vizyona Giriyor?

Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi ile ilgili fragmanlar dönmeye başladı. Marvel sinematik evreni’nin en çok merak edilen yapımlarından biri olan Shang-Chi ve on halka efsanesi izle ilgili vizyon tarihi ise 3 eylül olarak tanıtıldı. İkinci fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayına giren Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi hem oyuncu kadrosu hem de müthiş kurgusu ve konusu ile tüm sinemaseverleri tatmin edecek 2021 yapımlarından biri.

Bol aksiyon ve aynı zamanda bilim kurgu da içeren Shang-Chi ve on halka efsanesi genel olarak fragmanlardan edinilen izlenimlere göre biraz daha mistik bir hava eşliğinde hazırlanan bir film olarak görülüyor.

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Oyuncuları Kimlerdir?

Sinema severlerin dört gözle beklediği Marwel yapımlarından biri olan Shang-Chi ve on halka efsanesi müthiş oyuncu kadrosu ile de merakları uyandırmaya devam ediyor. Bilim kurgu alanından oyunculuklarını kanıtlamış olan pek çok ünlü oyuncuyu Shang-Chi ve on halka efsanesi filminde de görmeye devam ediyoruz. İşte merakla beklenen Shang-Chi ve on halka efsanesi filminin efsanevi oyuncu kadrosu;

Shang-Chi Ve On Halka Efsanesi Filmi Konusu Nedir?

Shang-Chi ve on halka efsanesi filminin yönetmen koltuğunda bilim kurgu ve aksiyon filmleri konusunda ünlü olan Destin Daniel Cretton oturuyor. Filmin öne çıkan diğer oyuncuları ise şu şekilde;

Simu Liu- Shaun / Shang –Chi Rolünde

Filmin başrolü olan Shang-Chi rolünde ünlü oyuncu Simu Liu yer alıyor. 19 nisan 1989 doğumlu olan ünlü oyuncu Kanadalı. Hem aktör hem de yazarlık ve dublörlük yapan ünlü oyuncunun bu film ile yıldızının parlayacağını şimdiden söylemek yanlış olmaz. Dünyaca ünlü gişe rekorları kırmış olan pek çok projede de yer alan ünlü oyuncu Simu Liu Pasifik Savaşı filminde de oyunculuğu ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştır. 2021 yapımı olan Shang-Chi ve on halka efsanesi filminde ise ünlü oyuncu başrolde yer alıyor. Eylül ayında gösterime girecek olan Shang-Chi ve on halka efsanesi filmi ile oyunculuğunu kanıtlayacağı da biliniyor.

Awkwafina – Katy Rolünde

Shang-Chi ve on halka efsanesi filminin diğer başrol oyuncusu olan Awkwafina dünyaca ünlü aktör ve aynı zamanda da rap sanatçısıdır. 1988 doğumlu olan ünlü sanatçı aslen Amerikalıdır. Müzik dalında pek çok ödüle sahip olan Awkwafina aynı zamanda oyunculukları ile de pek çok ödüle layık görülmüş ve aday gösterilmiştir. Genellikle bilim kurgu ve gerilim filmlerinde oynamayı tercih eden ünlü oyuncu aynı zamanda animasyon filmlerinde de seslendirme sanatçılığı da yapmaya devam etmektedir. Awkwafina 2021 yılında eylül ayında vizyona girecek olan Shang-Chi ve on halka efsanesi filminde de başrol oyuncularından biri olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.