Serhat Turan

Genç İş Adamı Serhat Turan Başarılı Yatırımlarına Devam Ediyor

Sektörlerde başarılı yatırımlara imza atmanın giderek zorlaştığı bu günlerde genç iş adamı Serhat Turan başarılı yatırımları ile ön plana çıkıyor. Restoran, inşaat, otel, tekstil ve döviz gibi pek çok farklı sektörde yatırımlara imza atıyor.

İstanbul’da git gide daha çok tanınan ve popüler bir hale gelen Sütlü Kahve şubelerinin sahibi olan Serhat Turan İstanbul ile sınırlı kalmadan ulusal ağda hizmet verecek bir şekilde yatırım alanını genişletiyor. Yeni şubelerin açılması için gerekli mali ve sosyal adımları tamamlanan Sütlü Kahve markası en kısa zamanda ülkemizin pek çok yerinde hizmet verecek bir marka haline gelecek.

Yaptığı pek çok farklı sektördeki yatırımları için yeni girişimcilere ilham olan Ahmet Turan Şirketleri’nin CEO’su Serhat Turan başarılı olmak için cesur ve stratejik hareket etme tavsiyesinde bulundu. Başarıları için müşterilerine en içten teşekkürlerini sunan Serhat Turan, elit ve popüler bir marka olarak hizmet verme şansını müşterileri sayesinde elde ettiğini dile getirdi. Müşteriler ile doğru ve etkileyici bir iletişimin gelecek başarıların anahtarı ve sektörde hayatta kalmanın olmazsa olmazı olduğunu ifade etti.

Kar gütme amacını bir kenara atarak, müşteri memnuniyeti odaklı, doğa ve müşteri dostu hizmet verme prensipleri ile başarılı yatırımlara imza attığını söyleyen Sütlü Kahve zincirlerinin sahibi Serhat Turan bu başarısını yeni yatırımları ile perçinleyeceğine değindi.