HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de, yaşayan Cevdet Demirtaş, yılbaşında aldığı milli piyango biletinin üzerine 60 milyonluk biletin rakamlarını yapıştırıp sosyal medyada paylaşınca, 2,5 yıldır küs kaynanası Hatice Akşit bile kendisini arayıp tebrik etmişti.

Denizli'de ve tüm Türkiye'de yaptığı şakayla gündeme gelen 'Şakacı Milyoner' olarak bilinen Cevdet Demirtaş'ın Kaynanası 44 gün önce vefat etmesiyle Demirtaş ve Akşit ailesi yasa boğuldu. Demirtaş ailesi vefat eden 66 yaşındaki kaynanası Hatice Akşit adına dün Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi Hisar köyünde mevlüt okutturdu.

"2,5 yıldır küs kaynanam bile arayıp, tebrik etmişti"

Paylaşım sonrası başından geçenleri anlatan şakacı milyoner Demirtaş, "Kaynanam, sabahın köründe arıyor, 2,5 yıldır konuşmuyor benimle, 'barışsam Allah belamı versin' diyen kadın, birden değişti. 'Barışmam' diye yemin, billah etti. O bile aradı, 'en sevdiğim damadım sensin, seni tebrik ediyorum' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Yaptığı Şakayla Türkiye gündemine oturan Cevdet Demirtaş, "Kaynanamın vefat ettiğini öğrenince ilk önce inanamadım, hemen baldızlarımı aradım sonra olayın gerçek olduğunu duyunca yıkıldım. Kaynanası veyatta annesiyle küs olan varsa hiç vakit kaybetmesin barışsın yoksa vakit geçtimi, keşke zamanı geri alabilsemde elini öpüp daha önceden barışsaydım" ifadelerini kullanarak duygu dolu bir konuşma yaptı.

Konuşmalarına son olarak şunları ekleyen Cevdet Demirtaş, "44 gün önce hayatını kaybeden kaynanam Hatice Akşit adına dün mevlüt yemeği verdik ve dualar okutturduk. Vefat eden kaynanam adına bir Fatiha okursanız beni çok mutlu edersiniz" dedi.

www.haberdenizli.com olarak bizde Cevdet Demirtaş ve ailesine Allahtan Rahmet ve Başsağlığı diliyoruz.