Didim’in dünyaca ünlü Altınkum Plajı’nda güneşin tadını çıkaran yerli ve yabancı turistler, sürpriz evlilik teklifinin şahitleri oldu. Uzman Çavuş Yusuf Efe, nişanlısı Zeynep Ak’a sahile açtığı dev pankartla evlilik teklifinde bulundu. 
Didim’e bağlı Akyeniköy Mahallesi’nde yaşayan Uzman Çavuş Yusuf Efe (25), nişanlısı Zeynep Ak’a (20) sürpriz evlilik teklifi yaparken, Altınkum’da dinlenen tatilcilerde mutlu ana şahitlik yaptı.
Geçtiğimiz aylarda Zeynep Ak ile nişanlanan Yusuf Efe, arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı sürpriz evlilik teklifi için harekete geçti. İlk olarak nişanlısını Altınkum’a getiren Efe, o anları arkadaşının cep telefonunda kayıt ettirdi. “Neden buradayız?” sorusuna aldırış etmeyen genç çift, yürümeye devam ederken; Barış Parkı’na geldiklerinde bir anda “Güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak istiyorum seninle, ölürken bile güzelliğine bakarak kapamak istiyorum gözlerimi; Benimle evlenir misin” yazılı pankart açıldı. Pankartın açılışından sonra tatilcilerin gözü önünde cebindeki tek taş yüzüğü çıkaran Efe, nişanlısına evlilik teklifinde bulundu.
Zeynep Ak ise, olayın şaşkınlığını üzerinden atamazken tatilcilerin alkışları eşliğinde teklifi kabul ederek nişanlısına sarıldı. Genç çifti çevredekilerde alkışlarken tebrikleri de kabul etti.