Dr. Hande Ulusal saç mezoterapisi için farklı yöntemleri uygulayarak, saçlarda daha hacimli bir görüntü elde edildiğini söylemektedir. Dr. Hande Ulusal saç mezoterapisi konusunda gerekli olan vitamin, mineral ve aminoasit bileşimlerinin saç derisine doğru şekilde enjekte edilmesiyle saç köklerinin tedavi edilebildiğinin bilgisini vermektedir. Dr. Hande Ulusal saç mezoterapisi konusunda saç köklerini besleyerek saçında daha sağlıklı görünüm kazanmasına da yardımcı olmaktadır. Bu açıdan Dr. Hande Ulusal’ın verdiği bilgiler doğrultusunda ise kişinin saç analizinin yapılarak, doğru tedavi yöntemlerinin uygulanması sonucunda elde edilmektedir. Dr. Hande Ulusal saç mezoterapisi sayesinde saç köklerini güçlendiğini, saç dökülmesinin azaldığını ve incelmiş saç köklerinin yeniden güçlendiğini vurgulamaktadır.

 Saç Mezoterapisi Kimlere Uygundur?

            Dr. Hande Ulusal’ın bilgilendirmesi üzerine saç mezoterapisi genellikle saç dökülmesi yaşayan bireylerde uygulanmaktadır. Saç dökülmesi çeşitlerine göre özellikle Dr. Hande Ulusal, stres nedeniyle saç dökülmesi yaşayan kişilere, mevsimsel geçişler nedeniyle saç dökülme yaşayan kişilere, metabolik ya da gebelik nedeniyle saç dökülmeleri yaşayan kişilere saç mezoterapi uygulamasını tavsiye etmektedir.

 Göz Altı Işık Dolgusu Uygulamaları

            Dr. Hande Ulusal’ın en önem verdiği estetik ve sağlık açısından en önemli dermal dolgu uygulaması işlemidir. Özel işlemler sonrasında çapraz bağların dolgu maddeleri ile doldurulup göz çevresine dolgu uygulanması ile yapılan göz altı ışık dolgu uygulaması Dr. Hande Ulusal’ın verdiği bilgiler sonucunda oldukça kolay uygulanabilen bir tedavi şeklidir. Dr. Hande Ulusal dolgu işlemi için ince uçlu iğneler ve enjeksiyon yardımı ile dolgu uygulanmasını yaptıklarını belirtmektedir. Bu uygulamadan sonra yalnızca rahatlatıcı kremler verildiğini de söyleyen Dr. Hande Ulusal işlemin oldukça acısız ve kısa sürdüğünü belirtmektedir.

 Işık Dolgusu Uygulaması

            Işık dolgusu Dr. Hande Ulusal’ın verdiği bilgiler doğrultusunda cilde ışığı yansıtma işlemine dayanmaktadır. Bu işlem uygulaması olarak da bilindiğini söyleyen Dr. Hande Ulusal, cilde uygulanan yeni bir tekniğin cilt yüzeyinde kolajen miktarını artırdığını da söylemektedir. Genel olarak 3 ya da 4 hafta aralıklı 3 seansla uygulandığını belirten Dr. Hande Ulusal ışık dolgu uygulamasının son derece etkili ve basit bir uygulama olduğunu da söylemektedir.