Pamukkale Üniversitesi’nde Ay Kafe’de buluşan öğrenciler adına açıklama yapan TGB Denizli İl Başkanı Ahmet Suseven: “Bugün acılı bir gündeyiz dün Şemdinli’de 8 Kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Bugünde Diyarbakır da yürütülen operasyonlarda 1 Kahraman polisimizi şehit verdik. Acımız büyük ancak acımızın büyüklüğüne yetinmiyoruz. Bir savaşın içerisindeyiz diyoruz ki bu savaşı zaferle sonuçlandırmak zorundayız.

Gençlik Mehmetçiğin, Polis kuvvetlerimizin ve Koruyucularımızın bir adım arkasındadır. Bize sıkılan silahları verenleri çok iyi tanıyoruz. Bundan 100 yıl önce yine gelmişlerdi biz yine onlara çok büyük tarihi ders vermiştik. Bugün yine tarihi bir ders vermenin eşiğindeyiz ve Türk gençliği olarak vatansever, milliyetçi, Atatürkçü gençler olarak tekrardan savaş mevzisin de olan Mehmetçiğimizin arkasında olduğumuzu göstermek zorundayız. Hepimiz bu düşmanlara karşı mücadele içerisindeyiz ve şunu buradan haykırıyoruz: Türkiye’yi böldürmeyeceğiz” dedi. Açıklamanın ardından saygı duruşunda bulunulmasının ardından tek bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Türk bayrakları ve şehitlerin posterlerini ellerinde taşıyan öğrenciler, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve " Hepimiz Mehmetiz PKK’ya Yeteriz " sloganları attı.

TGB Denizli, şehitler için Pamukkale Üniversitesini afişlerle donattı
Üniversitelerde faaliyet yürüten Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Örgütü Pamukkale Üniversitesinde " Şehitlere Sözümüz Türkiye’yi Böldürtmeyeceğiz! Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çatışmaya giren 6 askerimiz ve 2 korucumuz şehit oldu. Bütün Türk Milleti’nin başı sağ olsun" yazılı afişlerle donattı.