Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli, NATO'ya Hayır Haftası kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nde yapılan bildiri, afiş çalışması ve açıklamalar ile öğrencilere NATO’nun gerçek yüzünü anlattı.
 

NATO'nun Kanlı Tarihi

TGB’liler Üniversite’de “NATO'nun Kirli Tarihi’ni” sergileyen görsellerle donatarak üniversite öğrencilerine NATO'dan çıkmanın yakıcı gerekliliğini aktardı.
 

Öğrencilerin Hedefinde Nato Var

TGB Denizli hazırladığı ve üzerinde ‘’NATO’’ bayrağı olan ‘’Dart’’ ile NATO’yu hedef aldı. Yoğun ilgi gören dart tahtasına, öğrenciler oklarla atış yaptı.
Üniversite içinde açıklama yapan TGB Denizli il Başkanı Ahmet Suseven, “Bugün burada Türkiye’nin tarihi değiştirecek önemli bir mesele için toplandık. Türkiye geçtiğimiz haftalarda NATO tarafından düşman ilan edildi. Norveç’te yapılan tatbikatta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşman tablosuna konuldu. Bu bizi şaşırtan bir gelişme olmadı NATO’nun Türkiye düşmanı Atatürk düşmanı bir çizgide olduğunu yıllardık biliyorduk malumun ilanı oldu.

Zaten NATO Mustafa Kemallere karşı kurulmuştur. NATO Türkiye gibi kendi bağımsızlığını isteyen ülkelere karşı kurulmuştur. Türkiye’de NATO neler yapmış bir bakalım. Geçtiğimiz yıllarda 15 Temmuz’da Askeri bir darbe ile Türkiye’yi ele geçirmeye çalıştılar. 90’lı yıllarda Uğur Mumcu, Bahriye Üçok 2000’li yıllarda Gaffar Okkan daha nicesi çok değerli aydınlarımızı, emniyet müdürlerimizi katlettiler. Ergenekon, Balyoz gibi operasyonlarla bugün Türkiye’nin sınır ötesinde kahramanca çarpışan TSK’yı ele geçirmeye çalıştılar. 70’li ve 80’li yıllarda darbelerle Türkiye’yi kanlı süreçlere soktular. Bunlarım hepsini yapan, organize eden bu alçak NATO ve Amerika’dır. İkisi birlikte Türkiye’de yıllarca bu tip kanlı operasyonlar kanlı tertipler düzenlediler. Şimdi Türkiye NATO’dan çıkma zorunluluğu artık bir ihtiyaç değil bir zorunluluk haline gelmiştir ve Türkiye NATO’dan çıkmalıdır. NATO’dan çıkmamız gerektiği Pamukkale Üniversitesi’nden vatansever öğrenciler olarak tekrardan haykırıyoruz NATO’dan çıkalım NATO’nun Türkiye’de ki bütün üslerini kapatalım” dedi.