HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde "Tanımlanamayan Uçan Nesne" (UFO) görüldüğü amatör kameralarca kaydedildi.

Olay dün Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde Pamukkale Travertenlerine giden yolda saat 12.53'te meydana geldi.

Araçla seyir halinde giden Sevda Begverdi sosyal medyaya video atmak için video çekerken kameralara bir görüntü yansıdı.

Begverdi, görüntüleri sosyal medyaya atmak isterken dikkatini uçan bir nesne takıldı. Tanımlanamayan Uçan Nesne"yi fark eden Begverdi, Haberdenizli.com'a açıklamalarda bulundu, "Pamukkale yolu üzerinde araçla gidiyorduk ve ben video çekiyordum. Videoyu sosyal medyaya atmadan önce telefonumdan bakarken uçan bir nesnenin olduğunu fark ettim. Çok hızlıydı videoyu telefondan yavaşlatıp izlediğimizde yine nesnenin ne olduğunu bilemedik. Herhangi bir helikopter, uçak, kuş ve drone olduğunu sanmıyorum çünkü çok hızlı hareket ediyordu. Birden gözden kayboldu. Biz UFO'ya benzettik" dedi.

Görüntülerde ise videonun 3. saniyesinde "Tanımlanamayan Uçan Nesne" (UFO) yer alıyor. Görüntüde "UFO" olduğu iddia edilen nesnenin uçak, kuş, drone ve helikopter gibi nesnelerden çok daha hızlı olduğu görülüyor.