HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde yaşayan Selçuk - Damla Karaduman çiftinin hayatını oyun kararttı.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına Denizli'den bir vatandaş konuk oldu. Konuk olan kişi karısının internetten tanıştığı kişi ile kaçtığını belirtti.

3 çocuk annesi 27 yaşındaki Damla Karaduman, kocasını ve 3 çocuğunu bırakıp internet'te oyundan tanıştığı 20 yaşındaki B.A ile kaçtığı belirtildi.

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına konuk olan Selçuk Karaduman, “Ben soyadımı taşımasını istemiyorum. Gelsin buraya anlaşmalı boşanalım” dedi.

Programın canlı yayınına telefonla katılan Damla Karaduman, veda mektubu bıraktığını belirterek şunları söyledi:

"Ben Selçuk’un canlı yayına çıkmasına anlam veremiyorum. Defalarca aldatıldım. Defalarca bunu yakaladım. Yer yer şiddeti de oldu, kadınla gittiğini de gördüm. Ben bunların hepsine göz yumdum. Üzerime kuma getirmek istedi. Bir kadın sevgi ister ilgis ister. Ben bunları göremedim. Ailesi ne diyorsa onun için oydu. Ayrıldığımda Adana’ya gittim. Bir süre burada kadın sığınma evinde kaldım. Daha sonra oradan çıkıp Bahattin’in yanına geldim. Onda sevgiyi buldum”

Damla'nın kaçtığı B.A'nın annesi de canlı yayına telefonla konuk oldu. Açıklamalarda bulunan B.A'nın annesi şunları söyledi:

"Oğlumuz 28 Ağustos’ta evden ayrıldı. Biz 10 gün aradık. Sonra Adana’da olduğunu öğrendik. Damla ile birlikte olduğunu sonradan öğrendik. Damla ile oğlum benim yanımda. 3 çocuğu olduğunu sonradan öğrendim. Ben onu gelinim olarak kabul ettim. Boşanma davası var. Onu bekliyoruz. Oğlumun da Damla’nın da yaptığı suç. Bu işin olmayacağını defalarca kez söyledik"

Öte yandan Damla'nın oyundan tanıştığı B.A'dan hamile kaldığı iddia edildi.

Oyundan tanıştığı kişiyle 3 çocuğunu bırakıp kaçtı