Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB)  fabrikalarda  işçilerle bir araya geldi.
Fabrikalarda emekçilerin yoğun alkış ve tezahüratlarıyla karşılanan Bahtiyar,  projelerini anlattı, destek istedi. Çalışan kadınların en önemli sorunlarından birinin kreş olduğunu kaydeden Başkan adayı Bahtiyar, “Denizli’mizin en önemli sektörü hepinizin bildiği gibi tekstil. Tekstil sektöründe de bayan çalışanlarımızın çok fazla. Bu sektörde çalışan kadınlarımızın  kreş sorununu hemen çözeceğiz. Her mahalleye ücretsiz kreş açacağız” dedi.

30 Mart’ta yapılacak seçimlerde Belediye başkanı seçilmesi durumunda öncelikli hedefinin kenar mahalle kavramını ortadan kaldırmak olduğunu belirten Bahtiyar, “Kınıklı ve Çamlık’ta ne varsa, Cumhuriyet ve Fatih mahallesinde de o olacak. Göreve geldiğimizde uygulayacağımız projelerle kenar mahalle kavramını ortadan tamamen kaldıracağız. Halkımızın gelir seviyesini arttırmaya yönelik projelerimizi birer birer uygulamaya koyacağız” dedi.

Gökpınar göletini turizme kazandıracaklarını da dile getiren Bahtiyar, “Gittiğim her yerde şunu ifade ediyorum. Denizli’ye yılda 2 milyon civarında turist geliyor, ama bölge halkına hiçbir katkısı olmuyor. Biz öncelikle bölgemize 10 milyon turist çekmeyi hedefliyoruz. Gökpınar göletinin etrafında yapacağımız sosyal, kültürel ve spor tesisleriyle bu bölgeye hem yerli, hem de yabancı turist çekmeyi planlıyoruz. Bunun size tabi ki katma değeri olacaktır. Üçgen çarşısını ticaret merkezi yapacağız. Burada Denizli’nin ürün desenlerinden oluşan reyonlar bulunacak. Bunun da bölgemizde yaşayan insanlarımıza artı bir katma değeri olacak. Bunları görev yaptığımız 5 yıl içinde yapacağız. Bu size Ümit Bahtiyar sözü.  Yol, su, kanalizasyon, oyun alanları, parklar, spor tesisleri, zaten bizim yapmamız gereken hizmetler. Bunları saymamıza gerek bile yok. Ben sizin beş yıl boyunca hizmetinize talibim. Tek amacım  Pamukkale’nin adına yakışır hizmetler sunmak. Bunun için aday oldum.  Bu ilçeye hizmetlerimle damga vurmak istiyorum. Siz de bana ve ekibime güvenin” diye konuştu.