Denizli’de cumartesi gecesi iki taraftar grubu arasında çıkan kavgada açılan ateş sonrası öldürülen Fatih Eroğlu gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 
Olay cumartesi gecesi geç saatlerde Denizli Atatürk Stadyumu’nun olduğu bölgede yaşandı. Stadın altında bulunan 57 Gençlik Taraftar Derneği’ne giden Yeşil Cephe adlı taraftar grubu başkanı Fatih Eroğlu’na iddiaya göre stadın altındaki taraftar derneğinden pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonra Fatih Eroğlu yaralanırken, olayı duyan arkadaşları da olay yerine giderken olayda Fatih Eroğlu hayatını kaybetti. Yaşanan olayda 14 kişi yaralanırken, polis 11 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında 57 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı İrfan S.’nin de bulunduğu öğrenilirken, şahsın emniyetteki ifadesinde suçu kabul ettiği iddia edildi.
CENAZEYE YÜZLERCE TARAFTAR KATILDI
Kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Fatih Eroğlu için dün ikindi namazının ardından Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törende tabutun üzerine Denizlispor atkıları bırakıldı. Yüzlerce taraftarın katıldığı cenazede cumartesi geceki olayda yaralananlar da hazır bulunruken birçok taraftarın ağladığı görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Fatih Eroğlu’nun cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Gümüşler Mezarlığı’na götürüldü.
Polis olayla ilgili soruşturmayı daha da derinleştirirken, olayla ilgili olarak savcılıktan ek gözaltı süresi talep edildiği belirtildi. Öte yandan, 57 Gençlik Taraftar Derneği'nin bir deplasmana giderken ellerinde pompalı tüfeklerle fotoğraf çektirdiği ortaya çıkarken olayda da bu silahların kullanıldığı kaydedildi.