AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, 21. yüzyılın Muğla’sını kurmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Hastane, TOKİ, doğalgaz ve suyu ile bir dönüşüm içerisine giriyoruz. Bunların haricinde de şehrin içerisindeki tüm liselerimizi kampüs alanına alıyoruz.” dedi.

Öğretmenevinde Muğla Gazeteciler Platformu üyeleriyle sabah kahvaltısında biraraya gelen Yüksel Özden, yerel ve genel siyaset konularında açıklamalarda bulundu. Partisinin 4. olağan il kongresinde yeni seçilen başkan ve heyetine başarılar dileyerek, Muğla halkına Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na gösterdiği misafirperverlikten dolayı da teşekkür etti.

Özden, Muğla’daki gazetecilerin platform olarak biraraya gelip birlik ve beraberlik sergilemesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Özden, “Nöbet değişimde fayda vardır. Referandumdan sonra Muğla’da, AK Parti'ye bakıştaki psikolojik bariyerler kırılmıştır. O günden bu yana AK Parti çıtayı yükseltmiştir. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun gelmesiyle kongrenin dışında Muğla’nın birkaç kazanımı oldu. Bu şehrin dokusunu, tarihî yapısını tekrar canlandırmak ve tüm Muğlalılara yaşatmak için uzun zamandır uğraşıyoruz. Şahidî Hazretleri'nin külliyesi, camisi ve türbesinin etrafının restore edilmesi, bu kentin öz kimliğiyle her gün karşılaşması ona değer verilmesi bakımından çok önemlidir. Biz dedelerle torunların, yerin altındaki ve üstündekilerin buluşmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Bakan Davutoğlu’nun Şahidî Camisi ve türbesiyle yakından ilgilendiğini anlatan Özden, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne talimat vererek buranın restore edilmesini yakın takibine aldığını aktardı.