Denizli'deki Özel Servergazi Özerler Çocuk Akademisi öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılını gösterilerle tamamladı. 6 yaş öğrencilerinin mezuniyet sevinci yaşadığı gösteride minikler performansları ile göz doldurdu.
Akademinin 4-5 yaş öğrencilerinin yılsonu etkinliği ve 6 yaş grubu mezuniyet töreni, Özel Servergazi İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Velilerin ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği törenin ilkinde, 4 ve 5 yaş öğrencileri muhteşem performanslar sergiledi.  
İkinci olarak sahneye çıkan 6 yaş öğrencileri, yaklaşık iki saat boyunca büyük bir heyecan ve coşku ile birbirinden güzel gösterilere imza attı. İstiklal Marşı ve Bayrak şiirini ezbere okuyan öğrenciler, salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Jimnastik, Mevlana ve Karadeniz-Kafkas gibi etkinliklerin sergilendiği yılsonu gösterisinde minikler,  annelerine, babalarına ve konuklara büyük bir gurur yaşattı. Veliler,  performanslarıyla unutulmaz anların mimarı olan çocuklarını, görüntüleyebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Gösteri, mezun olan 6 yaş öğrencilerine belgelerinin verilmesiyle son buldu.