Yaz mevsiminin gelmesiyle sahiller akın eden kadınlar, çeşit çeşit mayo ve bikini modelleriyle boy göstermeyi sever. Ancak son dönemlerde en trend modeller olarak bunları yerini mayokini çeşitleri alır. Mayo ve bikini mantığından yola çıkarak tasarlanmış ola bu ürünler, tek parça olduğu için büyük bir kullanım kolaylığı sağlar.

Askılı modeller görülebildiği gibi straplez, kafesli, sırt ve göğüs dekolteli mayokini modelleri de tasarlanır. Böylece farklılık isteyenler kadın mayokiniler sayesinde fiziğini de sergileme imkanı bulur. Spor bir görünüm vererek vücudunuzu sarması için özel bir kumaştan imal edilir. Su tutmayan yapısı sayesinde dakikalar içinde kurur.

Mayokini Yüksek Fiyatlı Ürünlerden midir?

Mayokini alacak kişiler, görsel olarak hoş görüntüsüne göre fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünebilir. Ancak müşterilerin memnuniyeti ve bütçesi düşünülerek çok az bir kar payıyla satışa sunulur. Durum böyle olunca her kadın mayokiniler arasından tercihini yapmaya başlar.

Bikini ve mayo modellerini bir arada sunan ürün, her ikisine rağmen daha uygun fiyatıyla https://www.dagi.com.tr/mayokini-modelleri adresinde satışa sunulur.