Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeği kapsamında Akkonak'ta kuruldu. İftar programına Başkan Osman Zolan da katıldı. Akkonak Muhtarlığı önünde kurulan iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zolan, iftardan önce vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. İftar yemeğinin ardından Akkonak sakinlerine hitap eden Başkan Zolan, "Davetimizi kabul edip aynı sofrada, aynı sokakta sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sofrada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" dedi. 
Yarınların bugünden daha güzel olmasını temenni eden Başkan Zolan, "Ülkemizin ve Denizlimizin geleceği inşallah daha güzel olsun. Ramazan ayında yardımlaşmayı en üst seviyede yapmamız gerekiyor. Herkesin birbirine, komşusuna, akrabasına sahip çıkması gerekiyor. Yardımlaşmayı en üst seviyede hep beraber yaşayalım. Kardeşliğimiz, dostluğumuz pekişsin, daha da güçlensin" diye konuştu.
Akkonaklılara daha önce alt yapı projesi ile ilgili söz verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, "Artık Allah'ın izniyle engelleri aşarak geldik. Akkonak'ın alt yapı ihalesini yaptık. İnşallah bir kaç ay içinde inşaat başlayacak. 1,5 yıl süren alt yapı çalışması olacak. İçme suyu hatları, kanalizasyon hatları, üst yapı değişecek. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.