Melanin üretimindeki dengesizlikler kararmalara neden olur ve bu sorunlarda destek bir ürün isteyenler volcanic mud kullanabilir.

Siyah görüntüsü olan jel, vücudunuzdaki kararma olan yerleri 5 kata kadar beyazlatma etkisi olan bir üründür. Jel formu sürdüğünüzde bir tabaka oluşur ve bu tabaka siyahlıkları, kahverengi lekeleri volcanic mud jel bu formatıyla azaltmada yardımcıdır. Üründen alınacak olan verim herkese göre değişebilir. Yani cilt yapıları, genel görüntü vs. açısından göreceli durumlar olabilir. Bu da bir açıdan hassasiyetle alakalı bir konudur.

Jelin sık şekilde uygulandığı alanlardan biri bikini bölgesidir. Üst bacak kıvrımlarının olduğu alanlar kararmaya çok müsait olduğu için buradaki renk değişimlerinin güneşlenirken görünmesini istemeyebilirsiniz. Erkeklerde ve kadınlarda oluşan bu bikini bölgesi kararmalarında jeli sonuç alana kadar uygulayabilirsiniz. Bu bölgelerin kararmasını engellemek için de çok dar kıyafetleri uzun süre giymemeye özen gösteriniz. Bu aslında cildin verdiği bir koruma tepkisi olarak da düşünülebilir. Dirseklerinizi ve dizlerinizi sürekli bir yerle temas ettirirseniz kararma da başlar. Çünkü deri kendisini savunmaya geçmek zorunda gibi hisseder.

Volcanic mud jel ürünü uykusuzluk, hastalık vs. nedenlerle göz kapaklarınızın altlarında oluşan kararmalarda da etki sağlar. Koltuk altlarınızda da aynı şekilde değerlendirebileceğiniz bir üründür. Çoğu kişinin kullanıp ve daha sonra bu volcanic mud kullananların ifadesinde kararma olan bölgelerde gayet iyi sonuçlar verdiği ifade edilebilmektedir.

Vücudunuzun tümünde uygulayabileceğiniz jel, peeling ve detoks etkileri ile size geniş kapsamda destek olur. Antioksidan özellikler açısından zenginleştirildiği için ölü deri ve gereksiz maddeleri uzaklaştırmada etkilidir. Kararma dışı durumlarda aralıklı olarak da bu üründen kullanabilir ve cildinizi daha pürüzsüz hale getirmeye yardımcı olabilirsiniz.

Jel içerisinde hyalüronik asit yönünden zengin volkan külü, bambu kömürü, beyaz kil, beyaz dut kökü, brokoli özü, aloe vera bulunmaktadır. Ürünlerin kullanımı Sağlık Bakanlığı tarafından test edilmiştir. Kuru, yağlı, karma cilt tiplerinin hepsi için uygun olan ürün, ciltte yara ve tahriş varsa sürülmemesi gerekir. Kullanımı kolay olmakla beraber doğrudan cilde sürüm ile gerçekleşir. Bir miktar jeli elinize alarak uygulamak istediğiniz alana masajla yediriniz. Bir süre bu şekilde bekleyerek ılık suyla durulama yapın.

Ürün sipariş vermeden önce ilk kullanım mı yaptığınız yoksa kar amacıyla mı jelden satın alacağınızı belirlemelisiniz. Birçok kişi başlangıçta tekli alım yaparak deneme için bir şans verir. Ardından volcanic mud duş jeli ürününden memnun kalırsa set alımları ile kara geçmektedir. Ürünler aynı gün kargo artısı ve kapıda ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.