Çeşitli fermuarların alt ve üst uç kısımlarında yer alan elcikleri tutan bölüm kürsör olarak adlandırılır. Çok küçük bir ürün olmasına rağmen, kullanım ve kalite açısından oldukça önemli bir ürün çeşididir. Tüm fermuarlarda mutlaka bulunması gereken bir kısımdır. Bulunmadığı takdirde, fermuarların açılıp kapanması ve uzun ömürlü bir şekilde kullanılması mümkün değildir.

Kürsör Çeşitleri

Çeşitlilik açısından tüm fermuarlarda aynı gibi görünseler de, aslında kürsör modelleri, tüm fermuarlarda farklı yapı ve materyallere sahiptir. En küçük detaylardan biri olduğu için, şekil ve şeritlere bağlı olarak tasarlanır. Otomatik gövdeli olanlar, demonte gövdeli olanlar, şeritli ve dişli gövdeli olanlar, kombi elcikli olanlar, kancalı ve klipsli olanlar fermuarın boyutuna göre tercih edilir.

Kürsör Temini

Fermuar boyutlarına, materyallerine ve özellikle de şeritlerine en uygun kürsör çeşitlerini temin etmek için https://www.ecefermuar.com.tr/ adresinden destek ve hizmet alabilirsiniz. Tüm fermuar modellerine, tüm kürsörlere ve bu detaylara bağlı olan materyallere bu adresten ulaşabilir ve gerekli olan tüm bilgileri de edinebilirsiniz.