HABERDENİZLİ.COM / (AA)

Denizli Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk ve diğer protokol üyeleri, Asri Mezarlık'taki şehitliği ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından mezarlara karanfil bırakan protokol üyeleri, şehit yakınlarıyla bayramlaştı.

Daha sonra polis şehitliğine giden protokol üyeleri, şehit polislerin kabirlerine karanfil bıraktı, şehit yakınlarının bayramını kutladı.

Protokol üyeleri şehitlik ziyaretlerinin ardından Korucuk mevkisindeki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Denizli Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne geçerek, burada kalan çocuk ve gençlerin bayramını kutladı.

Çocuklara bayram harçlığı veren konuklar, yetkililerden çocuklarla ilgili bilgi aldı.

Askerler huzurevindeki yaşlıların elini öptü

Protokol üyeleri, daha sonra aynı yerleşkede bulunan Denizli Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını tebrik etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla 11'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan askerler de huzurevinde bayramlaşma törenine katıldı.

Askerler, yaşlıların ellerini öperek hayırlı bayramlar diledi.

"Birlik ve beraberlikle aşacağız"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, burada yaptığı konuşmada, bir devletin, bir milletin, bir vatanın ancak bu şekilde birlik beraberlik içinde olursa o zaman devlet olduğunu, halkına hizmet ettiğini söyledi.

Bugün büyüklerin bayramını kutlamaya geldiklerini ifade eden Tin, şunları söyledi:

"Türkiye hem içeride hem dışarıda büyük bir mücadele içerisinde. Özellikle son günlerde ülkemize uzanan eller var. Kötü emelleri olanlar, ülkenin başına bela açmak isteyenler, ülkeyi bozguna uğratmak isteyenler var. Kötü niyetli insanlar çok, düşmanlarımız çok. Ama Allah'ın izniyle biz bunu sizlerin gayret ve duasıyla, devletimizin birlik ve beraberliği ile hep beraber bertaraf edeceğiz. Allah'ın izniyle onlar ülkemize hiçbir zaman için dokunamayacaklar, bu ülkeyi bozguna uğratamayacaklar."

Programa, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ve diğer protokol üyeleri katıldı.