GAZİANTEP (CİHAN)- SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nin 15., Özel Sanko Okulları’nın 10. yılının geride kaldığını hatırlatarak, “Başarılarını gördükçe, ‘iyi ki bu hastaneyi ve okulu yapmışız’ diyorum.” dedi.
        Geleneksel Sanko iftar yemekleri kapsamında, Şato Restoran’da Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, Özel Sanko Okulları ve Çimko Çimento’da görev yapan yönetici, doktor, öğretmen, mühendis ve idari personele yemek verildi. Konuklarına, “Sanko ailesinin fertleri” diye seslenen Konukoğlu, sağlık ve eğitim yatırımlarının insan odaklı olduğunu belirterek, “Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, ‘altın eller’ diye tanımladığım doktorları sayesinde yalnız Gaziantep’in ve bölgenin değil, ülkemizin en önemli şifa merkezlerinden birisi haline gelmiştir.” diye konuştu.
        Konukoğlu, Gaziantep’in Türkiye’nin sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlediğini ve bunda Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nin rolünün yadsınamayacak kadar önemli ve büyük olduğunu söyledi. Özel Sanko Okulları kurulurken hedeflerinin Gaziantep’te eğitim çıtasının yükselmesine katkı sağlamak olduğunu bildiren Konukoğlu, geride kalan 10 yılda bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkati çekerek, okul yönetimine teşekkür etti.
        Konuşmaların ardından 10, 15 ve 20 yıldan beri SANKO’da görev yapanlara teşekkür plaketi verildi. Yapılan çekilişle de şanslı konuklara kol ve duvar saati ile kıyafet armağan edildi.
    İftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Adil, Sami, Hakan ve Cengiz Konukoğlu ile Gaziantep Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu da katıldı.
CİHAN