HABERDENİZLİ.COM

İzmir Ticaret Mahkemesine önceki gün başvuran Pamukkale Turizm için üç aylık geçici mühlet kararı verildi. Kararla birlikte, şirket faaliyetlerinin denetimi için de geçici konkordato komiser heyeti atandı. Pamukkale Turizm’in  internet sitesinden yapılan duyuruda firmanın nakit sıkıntısı çektiğini belirtildi.

Firmanın iflas erteleme başvurusu yapması gündemde geniş yer buldu.  Firma, resmi sosyal medya hesaplarından da konuyla ilgili de bir paylaşım yaptı.

Pamukkale Turizm tarafından yapılan paylaşımda, "Biz işimizin başındayız sadece biraz morale ihtiyacımız var" denildi. 3 bin 500 çalışanı olan firmanın paylaşımının ardından binlerce kişi destek mesajları paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, firmadan gelen kötü haberin ardından, "Yanınızdayız bilesiniz", "Gidilecek daha çok yol var", "Pamukkale Turizmle kurduğum bağı çoğu insanla kurmamışımdır", "Gençlik anılarımın ortağı bu zor günleri de atlatacaksın" gibi  yorumlar yaptı.

PAMUKKALE TURİZMDEN MÜŞTERİLERE TEŞEKKÜR MESAJI

Gelen destek mesajlarının ardından ise firma sosyal medya hesapları üzerinden, "Bizde sizi seviyoruz. Binlerce destek mesajlarınız için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız" sözünü paylaştı.