Kolye modelleri günlük ve gece hayatında kadınların en çok kullandığı takılardan biri olurken erkekler için de tercih edilen bir aksesuardır. Pek çok farklı kolye modeli bulunmaktadır. Değerli taşlarla yapılan kolyelerin yanı sıra altın ve gümüşle yapılan kolye modelleri de bulunmaktadır. En çok tercih edilen kolye modelleri ise hem sade hem de gösterişli olduğu için pırlanta kolye modelleridir.

Kadın Kolye Modelleri Nelerdir?

Kadınlar için kolye modelleri içerisinde pek çok seçenek vardır. Pırlanta, safir, elmas yakut, baget, fantezi, tektaş kolye modelleri kadınların tercihi olabilir. Burada zarif, gösterişli ya da sade bir görünümle kolye almak isteyenler için farklı alternatifler vardır. Kolye fiyatları da kullanılan taşlara ve karatlarına göre değişiklik gösterir.

Kolye Modelleri Fiyatları

Kolye modelleri fiyatları da kullanılan taşlara ve karatlarına göre değişiklik gösterir. Kolyede zincirinde kullanılan maden de fiyatı etkiler. Gümüş altın ve beyaz altına göre daha uygun fiyatlı olabilir. Sizde zarif ve kullanışlı kolye modelleri için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-kolyeler adresini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.