Tırnak süsleri sayesinde kadınlar tırnaklarını saniyeler içerisinde süsleme imkanı elde ediyor. Ünlü simaların tırnaklarında gördüğünüz bu desenler artık sizde evinizde uygulayabilirsiniz.
Desenle ve çizimle uğraşmaya gerek gerek kalmadan. Tırnağınıza uygun ebatta hazırlanmış olan nail box desenlerini hemen uygulayın. Özel günleriniz de ya da günlük hayatınızda her daim ince detaylarınızla ilgi çekmek için Nailbox tırnak süslerinden yararlanabilirsiniz. Hiç uğraşmaya gerek kalmadan Nail art ürünlerini kolayca yapıştırabilirsiniz. Hazır desenli şekilde sizlerle bir araya getiren stickerleri tırnağınıza yapıştırmanız yeterli olacaktır. Uygulamayı yapmadan önce tırnağınızı temizleyerek yağsız ve kuru olduğundan emin olmanız gerekir. Daha sonra Nailbox süslerini kağıttan çıkarın ve tırnağınıza uygulamaya başlayın. Süslerin daha uzun süre dayanmasını isterseniz top coat uygulayabilirsiniz.
Nailbox birkaç dakikada mükemmel tırnak tasarımlarına sahip olmanızı sağlayan bir settir. Farklı desenleri tırnak üzerine uygulamak için bu üründen hemen yararlanabilirsiniz. Eviniz içerisinde son basit bir şekilde uygulanan bu ürünle 2019 yılının modasını hemen tırnaklarınıza taşıyabilirsiniz. Son dönemlerin trendi olarka bilinen nail art uygulaması artık evinize geliyor. Tırnak süsleri hiçbir şekilde tırnak üzerinde hasar oluşturmamaktadır. Tırnakların kırılmasını koruyan set içerisinde kimyasal bulundurmamaktadır. Çıkarma işlemleri de son derece kolay olan Nailbox uzun süre tırnaklarınızda durabiliyor. Nailbox kullananlar baya ilgiyle yaklaşıyor. Siz daha denemediniz mi?
Profesyonel Nailbox tırnak etiketleri ile beraber artık hanımlar tırnaklarını saniyeler içinde süsleme imkanını elde edebiliyor. Plaka üzerinde bulunan desenleri pratik bir şekilde tırnaklarınıza kolayca uygulayabilirsiniz. Tırnaklarınız üzerinde yepyeni stickerları uygulamak için saatler harcamanıza gerek kalmıyor. Nailbox ile beraber birkaç dakikada yepyeni tırnak süslerini parmaklarınızda taşıyabilirsiniz. Rengarenk, desenlerde yer alan tırnaklar ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
El ve ayak tırnaklarınıza uygulamadan yapmadan önce ince bir kat oje sürmelisiniz. Tırnak süsünün ön planda olmasını isterseniz şeffaf oje tavsiye edilmektedir.
Daha sonra tırnak süsünü kağıttan ayırarak tırnak üzerinden nereye yerleştirmek isterseniz oraya yerleştirin ve bastırın.
Daha sonra tırnağınıza tekrar şeffaf oje sürerek tırnaklarınızın parlamasını sağlayın. Son kat uyguladığınız oje tırnak süsünüzün uzun ömürlü olmasını sağlamasının yanında tırnağınızın zedelenmesini önlemektedir.
Tırnak süsleri kolayca tırnak üzerine uygulanmaktadır. Kendinden yapışkanlı olmasından dolayı ek bir işleme gerek kalmadan tırnaklarınız üzerinde desenler yerini alacaktır. Nailbox desenleri farklı modelleri ile ojelerinize tarz oluşturmanızı sağlar. Nailbox tırnak farklı desenler oluşturmanıza yardımcı olur. Tırnak süsleme sanatı ile sizde dikkat çekici desenlerin ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Farklı şekillerde ve desenlerde yapılan Nailbox tırnak tasarımları son zamanların en popüler uygulamaları arasında yer alıyor. Tırnak süsleme etiketlerini kullanarak farklı tırnak tasarımlarını eviniz içerisinde kolayca yapabilirsiniz. Tırnaklar artık özel gün ve gecelerde çok dikkat çeken detaylar arasında yerini almıştır. Günümüzde moda trendleri arasına giren tırnak süslemeleri Nailbox ile oldukça kolaydır.