Fethiye'de, oy kullanmadan dönerken altı aydır ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçakla öldürülen iki çocuk annesi Selcan Milaslıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
Fethiye'de, dün oyunu kullandıktan sonra 1,5 yaşındaki kızı D.M'yi görmek için ayrılma aşamasında olduğu kocası H.R.M (32) ile buluşan Selcan Milaslıoğlu, kocası tarafından boynundan bıçaklandı.
Selcan Milaslıoğlu, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Selcan Milaslıoğlu’nun cenazesi otopsinin ardından Cami Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Kızının tabutunu gören annesi Hayriye Gör ve kızkardeşi Burcu Özkan ile 10 yaşındaki kızı P.S. baygınlık geçirdi. "Ablamı toprağa koymayın. Abla beni bırakma. Sana nasıl kıydılar” diyerek gözyaşı döken Burcu Özkan'ın feryatları yürekleri dağladı. Kocası tarafından bıçakla öldürülen Selcan Milaslıoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Fethiye Çatalarık Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Oy kullanmaya giden Selcan Milaslıoğlu'na koruma verilmemesine tepki gösteren akrabası Hüsamettin Gör, şöyle konuştu: "Kocası için uzaklaştırma kararı var. Olay günü çocuğunu görmek istediğini söyleyip görevli istenmesine rağmen fazla görevli olmadığı için koruma verilmemiş. Bunun üzerine oy kullanmaya yalnız gittiğini tahmin ediyoruz. Çocuğunu görme bahanesiyle kocası pusu kurup cinayeti işledi." 
Selcan Milaslıoğlu’nun kocası tarafından tehdit edildiğini öne süren yakını Sibel Alkan da, şunları söyledi: "Seçim günü 'Nasılsa kullanacaksın, çocuğu da beraberinde getir' demiş. Seçim nedeniyle görevli verilemeyeceğini söyleyince kendisi gidiyor. Aslında haftada 2-3 gün çocuğunu görebileceği bildirilmesine rağmen gösterilmiyor. Çocuğunu görmek ve oy kullanmak için gidiyor ama biricik çocuğunu göremeden bıçağı yiyor. Böyle olayların olmaması için etkin önlemler alınmalı.” 
Olayın ardından kayıplara karışan H.R.M'nin yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.