Farklı tasarım modelleri ile karşımıza çıkan yeni modaya uyumlu giyim kombinlerinde ten renginiz ile uyumlu olan renk seçeneklerine yer açarken tarzınızı da renkler ile yansıtabilirsiniz. Farklı desenlerin yanı sıra yeni sezon içinde değişen renk kombinlerinizin yanında tek renkler de oldukça sık kullanılan tercihler arasında yer aldı. Siz de stilinize uygun olan kombinleri tercih ederek renkler ile tarzınızı öne çıkarabilirsiniz.

Elbiseler

Kıyafet tercihlerinizde elbiselere yer açarak şık ve kolay bir kombin yapmanın avantajını elde edebilirsiniz. Elbise modelleri söz konusu olduğunda renk tercihine yer açarken aynı zamanda desenler arasından da stilinizi yansıtan seçimleri tercih edebilirsiniz. Elbise modellerinde değişen tercihlerde dar ve kloş hazırlanan modellerde geniş renk ve desenler arasından sizin tarzınıza uygun olan ya da hoş olanları tercih edebilirsiniz.

Pantolon Bluz Kombinleri

Pantolon ve bluzlar ile hazırlanan kombinasyonlarda farklı stiller göze çarpıyor. Stilinizi öne çıkaran modeller arasından seçim yaparken hem ten renginiz ile uyumlu hem de renk seçenekleri ile tarzınıza en yakın olan tercihleri yapabilirsiniz.

Ofis şıklığında klasik bir giyim stilinde bile daha sportif bir havanın gerçekleşmesi için renk tercihlerinizde bu detaylara yer açmanız mümkün.

Etekler

Yeni sezon içinde yer alan etek modelleri farklı tasarım özelliklerinin yanı sıra renk ve desenler ile de dikkat çekiyor. Stilinize uygun olan modeller arasından seçim yaparken aynı zamanda renk seçimleri ile de avantaj elde edebilirsiniz.

Kalem eteklerden yırtmaçlı, büzgülü ve fırfırlı etek modellerine kadar farklı birçok seçim arasından beğeninize hizmet edenleri tercih edebilirsiniz. Etek seçimlerinizde ise stilinize en uygun olan renklere de yer açmanız mümkün.

Tulumlar

Yaz sezonu içinde rahat kullanımı ile dikkat çeken tulumlarda geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Stilinize uygun olarak seçimlerinizi yaparken aynı zamanda renk ya da desen seçimleri ile de tarzınızı öne çıkarmanız mümkün. Sportif olan tulum modellerinin yanı sıra ofis alanlarında da kullanabileceğiniz tulum modellerini inceleyerek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Tulum tasarımlarında ise sadece renkler değil ayrıca desenler de farklılık ile size destek sunuyor. https://www.quzu.com.tr/ kadın giyim sitesi; şort, etek, elbise, jean, pantolon gibi birçok modeli bünyesinde barındırıyor.