HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bülent Uygun, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Bülent Ağbuğa, eğitimciler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı. Futbolda Liderlik konusu hakkında öğrencileri bilgilendirmek için davet edilen Uygun, basında hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu belirterek gazetecilere sataştı. 
Gazetecilerin olduğu yerde biraz sıkıntı çıktığını ifade eden Uygun, "Yaptığımız espirileri cımbızla çekip Türkiye’ye onu veriyorlar. Böylece Türkiye’ye başka tanıtılıyoruz." dedi.

 Duayen gazeteci Hıncal Uluç, üzerinden eleştirilerine devam eden Uygun, Panel boyunca gerek espirili dille, gerekse ciddi söylemler gazetecileri eleştirdi. Salonda bulunan gazetecilere “sizleri kastetmiyorum” diyen Uygun, "Ben bunlara manşeti verdim, artık yazar-çizerler” ifadesini kullanması ise bütün gazetecileri suçlar nitelikteydi. 

Bülent Uygun, Futbol ve teknik direktörlük kariyerinden hikayeler anlatarak konuşmasına devam ederken, Futbolda liderlik konusu hakkında çok fazla detaya girmeyip polemik oluşturması ise dikkat çeken bir başka konu oldu. 

Bülent Uygun Teknik direktörlük kariyeri boyunca 8 takım çalıştırdı. Teknik direktörlük kariyeri Sivasspor dışında genellikle hüsran ile sona eren Uygun’un yaşadığı tecrübe ve birikimlerden daha çok polemik oluşturacak sözler sarf etmesine  ve gazetecilere sataşmasına, paneli takip eden muhabirler salonu terk ederek cevap verdi.