Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında asfalt çalışması devam ederken, Karahasanlı Mahallesi 260 sokaktaki çalışmada sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Karahasanlı Mahallemize yolumuz hayırlı olsun. İzmir asfaltı genişliğinde bir yol oldu. İzmir asfaltını Karahasanlı’ya getirdik” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde birçok bölgede yol yapım ve asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında Üçler İlkokulu önünde bulunan 260 sokakta ve eklerinde bulunan 2006 ila 2008 sokaklarda kaldırım ve asfaltlama çalışması yapan Merkezefendi Belediyesi, sokağı adeta bulvar haline getirdi. Geniş bir yapıya sahip olan yolda 12 bin 500 metrekare asfaltlama yapılırken 3 bin 500 metrekare parke ve 1500 metrekare bordür taşı döşendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, asfalt çalışmasını inceleyerek süreç hakkında bilgi aldı. Başkan Subaşıoğlu inceleme sırasında çevre esnafı ve vatandaşlarla da ayaküstü sohbet ederek bilgi alış verişinde bulundu. 

“BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Başkan Subaşıoğlu, asfaltlanan yolun bölgedeki ulaşım ihtiyacını karşılayacağını belirterek, “Karahasanlı Mahallemiz’de asfalt çalışmalarımızı hızlandırmış bulunuyoruz. Biz buraya 260. Sokak diyoruz ama bu sokak gerçek anlamda bir cadde. Hatta İzmir asfaltından daha geniş bir cadde. Burayı çizgilerle de bölünmüş hale getireceğiz. Bu bölgenin ihtiyacını görecek çok önemli bir yol.” dedi.

“MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Başkan Subaşıoğlu, mahallede bulunan okulların olduğu bölgede de kaldırım çalışmasının tamamlandığını ifade etti. Subaşıoğlu, “Bu yolun 25 metre genişliğinde tamamını asfaltla kapladık. Okulların olduğu bölümde de kaldırım çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Karahasanlı Mahallemize bu yolumuz hayırlı olsun diyoruz. İzmir asfaltı genişliğinde bir yol oldu. İzmir asfaltını Karahasanlı’ya getirdik” diye konuştu.