ARTVİN (CİHAN)- Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Artvin'e gelen Topbaş'ı, Artvin Valiliğini ziyaret etti. Topbaş'ı Valilik'te Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Artvin Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Hatice Nur Eröz ile bazı engelli vatandaşlar karşıladı.
Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Sakatlar Haftası'nda engellilerin hizmetinde kullanılması için Artvin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne hibe ettiği asansörlü araç ile 2'si akülü 8'i manuel olan tekerlekli sandalyeler için Başkan Topbaş'a teşekkür etti.
Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Topbaş, "Artvin, Doğu Karadeniz sahilinin serhat şehri dediğimiz bir kentimiz. Çok göç veren kentimiz. Artvin insan yapısı profili de eğitim alanında oldukça yüksek bir kent. Bir takım mağdur insanlar var, sıkıntılı olanlar var. Çok göç vermiş kalanlar da sıkıntılar içerisinde. Burada özürlülerle ilgili bir takım araç gereç ihtiyaç talepleri oldu bizden. Biz de bunu hayır sahiplerine söyleyerek temin etmeye çalıştık. Biz sadece köprü olarak işadamlarımıza rica ettik. Kırmadılar sağolsunlar." dedi.
    Artvin'in bir evladı olarak buraya desteklerini devam ettireceklerini vurgulayan Topbaş, "Gelip, gidiyoruz biliyorsunuz ihmal etmiyoruz. Yani bir tarafta yüreğimizin derinliklerinde buranın güzellikleri var. Bunu da onurla taşıdığımı özellikle ifade etmek istiyorum. Artvinli olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ailem 1928'lerde göç etmesine rağmen bağlarımız hiç kesmedik. Evlatlarımı da getiriyorum, gelsinler, bilsinler, köklerimizi bilsinler diye. Artvin'i seviyorum, Artvinlileri seviyorum" şeklinde konuştu. CİHAN