Isıtma sistemleri insanların kullandıkları mekanların istenilen sıcaklıkta tutulabilmesi için ve ısı kaybını ortadan kalkmasını sağlayan sistemlere ısıtma sistemleri diyoruz. Isıtma sistemleri genellikle merkezi bölgesel olarak iki şekilde yapılıyor. Merkezi ısıtma sistemleri kullanım alanlarının ısıtılması için gerekli tesisat boruların döşenmesi ile yapılıyor. Lokal ısıtma sistemleri de genel olan merkezi ısıtma sistemi gibi aynı prensipleri taşıyor. Isıtmax tarafından birçok ısıtma sistemlerinin üretim ve ve uygulama işlemlerini titizlikle yapıyor. Isıtmax tarafından en çok yapılan ısıtma sistemleri yerden ısıtma, elektrikli yerden ısıtma, sulu yerden ısıtma ve karbon ısıtma olmak üzere sıralayabiliriz.

Yerden Isıtma Sistemleri

Ülkemizde ithal edilen enerjinin %85'inin kullanım alanlarına bakıldığında düşük maliyetle ve en yüksek verimi sağlayan sistemler arasında yerden ısıtma sistemlerini görüyoruz. Yerden ısıtma sistemleri yaşam alanlarının zemin kısmına kablo ve borular aracılığı ısıtılması ve uzun bir süre boyunca kullanılabilen dayanıklı bir ısıtma sistemidir. Yerden ısıtma sisteminin tercih edilmesinde iki yöntem bulunuyor. Bunlardan birisi elektrikli yerden ısıtma sistemi, ikincisi ise sulu yerden ısıtma sistemi olarak sıralayabiliriz. Isıtmax firması 1985 yılından beri ısıtma sistemleri alanında faaliyet yapmak amacıyla kurulmuş Türkiye'nin lider markaları arasında yer alıyor.

Elektrikli Yerden Isıtma

Yerden ısıtma sistemleri arasında farklılıklar bulunuyor. Alttan ısıtma için kullanılan enerji çeşidine göre sistemin kurulumu çalışması da farklı olabiliyor. Alttan ısıtma sistemi, elektrik enerjisi ile sağlanan bir sistem olarak ön plana çıkıyor. Elektrikli yerden ısıtma sistemleri inşaat aşamasında veya yenileme projesinde bulunan alanının zemin kısmında ilk olarak döşeme yapılır. Zemine döşenen ısıtıcı kablolarla belli aralıklarla olması ve üzerine filenin çekilmesi gerekiyor. Isıtmax firması uzman personeli ile ihtiyaç duyulan alanların elektrikli yerden ısıtma sistemleri uygun fiyat politikası ile kurarak ekonomik olarak bütçenizi sarsmıyor.

Sulu Yerden Isıtma

Sulu yerden ısıtma sistemleri ile konutlarda, rezidanslarda, otellerde, villalarda ve birçok mekanların ısıtılmasında kullanılan bir yöntemdir. Yapılacak zemine plastik boruların döşenmesi ile su getiren kollektörlerin belli bölgelerde kurulumu yapılıyor. Sulu yerden ısıtma sistemleri ile geniş alanları kolay pratik ve ekonomik olarak ısıtabilirsiniz. https://www.isitmax.com/ firması tarafından kaliteli malzeme kullanılarak, sağlam ve konforlu bir sıcak ortamı müşterilerine sunuyor.