Cilt, insan vücudunun dış giysisi ve aynı zamanda organıdır. Cildin sağlığı ve gelişimi genellikle beslenme ile sağlansa da yıpranması ve yaşlanması da çevresel faktörlere bağlıdır. Çeşitli kimyasallar, kesikler, stres ve güneş ışığı gibi bazı faktörler cildin hasar almasına ve yaşlanmasına neden olabilmektedir. Kendi kendini onaran bir sistem olmasına karşın belirtilen etmenlere yoğun olarak maruz kalmak cilde ciddi zararlar verebilir.

Heliocare Ürünleri

Cildin sağlıklı kalabilmesi için belli bir dengeye ihtiyacı vardır. Ancak güneş ışığı gibi bazı faktörlere uzun süre maruz kalındığında bu denge bozulabilir. Normalde tüm canlılar gibi insan vücudu da güneş ışığına ihtiyaç duyar. Bu, ciltte D vitamini sentezlenmesi için gereklidir ancak uzun süreli güneş ışığı cilde zarar verir. Ancak güneş ışığının zararlı etkileri karşı gibi bazı koruyucu ürünler geliştirilmiştir.

Heliocare Ürün Fiyatları

Heliocare, dermatolojik alanda araştırmalar yapan Cantabria Labs laboratuarlarının güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı geliştirdiği ürün grubunun adıdır. Bu ürünler, özellikle güneş ışığına karşı duyarlı olanlar olmak üzere tüm ciltler için koruyucu özelliklere sahiptir. Ürünlerinde Fernblock adı verilen ve temelinde Orta Amerika’da yetişen bir çeşit eğrelti otunun özünün kullanılmasıyla geliştirilmiş bir yöntemdir. Bu eğrelti otu yapısı itibariyle güneş ışığının zararlarına karşı kendini onarmasıyla bilinir. Ayrıca başta sedef hastalığı ve dermatit gibi cilt hastalıklarına karşı yüzyıllardır kullanılmaktadır.

Fernblock teknolojisi ile güneşin DNA’yı bozarak neden olduğu cilt kanserine karşı, dış etmenlere karşı antioksidan koruma, bağışıklık sistemi koruması, kırışıklık ve kuruluk gibi problemleri önleme özelliği sağlar. Bu yöntemle geliştirilmiş ürünler, yağlı, kuru veya karma cilt tiplerinin hepsi için jel, krem ve sprey gibi farklı formlarda sunulmaktadır.

Heliocare ürünleri, Cantabria Labs ilaç şirketinin bitkisel çözümlerle geliştirdiği ve cildinize zararlı güneş ışınlarına karşı koruyucu etkilere sahip çözümler sunar. adresinde bu ürünleri görüntüleyebilir ve seçtiğiniz ürünleri kolay ödeme ve hızlı kargo ile teslimat gibi hizmetlerden yararlanarak temin edebilirsiniz.