Haberdenizli.com

Denizli'ye konser için gelen ünlü şarkıcı Haluk Levent, Honaz’a bağlı Emiraziz Mahallesinde yaşayan Ersoy ailesinin kahvaltı davetini kırmadı. Sosyal medyadan ailenin davetini kabul eden Levent, Ersoy Ailesinin evinin bahçesinde kahvaltı yaptı. Ailenin mutluluğuna ortak olan Haluk Levent buradan ayrıldı. Ünlü sanatçı konser öncesi başka bir hayranı olan fenomen İsmet Bilgi’nin evine konuk oldu.  Burada kendisi için hazırlanan yer sofrasına oturarak yine kendisi için hazırlanan kuru fasulye, dolma, turşu ve çorba'dan oluşan menüden yedi.

Haluk Levent Davetleri Geri Çevirmedi

Haluk levent, "İyi Ki Geldim"

Haluk levent’tin Honaz’dan sonra ikinci durağı Merkezefendi Mahallesi İsmet Bilgi’nin ailesi oldu. Burada kapıda karşılanan sanatçı hayranlarıyla kucaklaştı. Aile ile birlikte yer sofrasında yemek yiyen Sanatçı birlikte fotoğraf çekildi. 1,5 saat gibi ailenin yanında kalan sanatçı burada geçirdiği güzel zamanı twitter sosyal medya hesabından “Yemek konusunda çok yüzsüzüm İyi ki geldim.. Sağol ismet.. Ben başlıyorum arkadaşlar!”  diyerek paylaştı.

Haluk Levent Davetleri Geri Çevirmedi
İsmet Bilgi, "Birlikte Vakit Geçirdik"

Denizli’de çektiği videolarla yakından tanınan İsmet Bilgi,  “Haluk Levent’le sosyal medyadan tanıştım. 2 sene önce Haluk Levent’tin klibinde de oynadım. Daha önce konser için Denizli’ye geldiğinde beni davet etti birlikte Denizli Kebabı yedik. Bu ikinci görüşmemizdi. Denizli’de konser vereceğini öğrendiğimde kendisine konser öncesi veya konser sonrası vaktin olursa yemek yemeye beklerim, dedim. Bize vakit ayırdı ne mutlu bize birlikte zaman geçirdik. Akşam 19.00 gibi evimize konuk oldu birlikte 1,5 saat bir süre birlikte vakit geçirdik.” dedi.

Haluk Levent Davetleri Geri Çevirmedi