Denizli'yle birlikte büyüyen, alışverişi keyfe dönüştürmek isteyenlerin uğrak noktası olan ve ziyaretçilerinin tüm buluşmalarına on yıldır ev sahipliği yapan Forum Çamlık, 10. güzel yaşını, tüm misafirleriyle beraber kutluyor.
 
9 Nisan- 22 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve büyük ödüller veren kampanyanın kazananları 30 Haziran Cumartesi günü coşku dolu bir çekiliş etkinliğiyle belli oluyor. Çekilişte bir Mercedes CLA otomobil ve iki iPhone X cep telefonu, şanslı Forum Çamlık misafirlerinin olacak.
 
Heyecanlı çekiliş öncesinde Sinan Akçıl'ın sahne alacağı etkinliğin sunuculuğunu ise Fatoş Kabasakal yapacak. Sinan Akçıl en sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra çekiliş anına da katılarak yüzlerce kişinin heyecanına ortak olacak. Forum Çamlık zemin kat, saat 15.00'te başlayan konserin ardından büyük ödüller saat 16.00'da düzenlenecek çekilişle sahiplerini bulacak.
 
Tam on yıldır tüm güzel duygularla misafirlerine her gün kapılarını açan Forum Çamlık'ın bu benzersiz etkinliğine katılmak ve Sinan Akçıl şarkılarıyla eğlenmek isteyen herkes 10. yıl kutlamasına davetli!