HABERDENİZLİ.COM

Pandemi sürecinde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürme gayretinde olan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu, Sabah Namazında Delikliçınar Yeni Camii’nde Liseli gençlerle bir araya gelerek, İsrafil Deresinde de doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi. 
BAŞKAN ÖZTÜRK: HAK İLE BATILI AYIRT EDEBİLEN GENÇLER YETİŞTİRME DERDİNDEYİZ  
Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, AGD’nin çalışma alanını ve niçin çalışmamız gerektiğini Liseli gençlere anlattı. Başkan Öztürk, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı, hak ile batılı birbirinden ayırt edebilen bir neslin yetişmesi gayretindeyiz. dedi
AGD Denizli Şubesi Liseler Komisyonu Başkanı Avukat Bilal Furkan Şimşek ise, Gençlerimiz için sosyal, kültürel ve sportif alanda dahil olabilecekleri birçok etkinlik ve organizasyon planladıklarını, yaşanan zor zamanlarda dahi gençlerin bu tür etkinliklerden mahrum kalmaması gerektiğini ve tüm imkanların sağlanması için çalıştıklarını dile getirdi.
HEDEF: BİLİNÇLİ BİR NESİL YETİŞTİRMEK
Düzenlediğimiz organizasyonlar ile lise düzeyinde eğitim gören gençlerin gerekli donanımları edinmesine imkan sağlıyoruz. Çalışmalarımız ile hayırlı ve bilinçli bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Gençlerin zamanlarını verimli geçirmesini hedeflerken, gelecekte de hatırlarında kalacak keyifli zamanlar tesis etmek istiyoruz.
YENİ SLOGAN: SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDEREK “EVLERE SIĞAMIYORUZ”
Yapılacak etkinliklerimizdeki slogan; Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek “Evlere Sığamıyoruz” olarak belirledik. Yeni dönemde etkinliklerimizde hem sosyal mesafeye özen gösterecek hem de gençlerle olan birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Her yıl binlerce gence hitap eden çalışmalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneğimizin Liseler Komisyonu, yeni etkinlikleriyle de çalışmalarına hız kesmeden devam edecek. Belirlediğimiz yeni etkinlik programı ile gençlerin her hafta dahil olabilecekleri doğa yürüyüşü, açık hava sineması, çadır kampı, sokak futbolu ve basketbolu gibi çeşitli pek çok etkinliğin sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapılmasını planlanmaktayız.
Çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiye agd.org.tr ve Anadolu Gençlik Derneğimizin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir ve katılım sağlanabilir.