Uşak’ın Sivaslı ilçesinde, 30 Ocak 2013 günü sabah saatlerinde, çalıştığı işyerinde 17 yıl önce ayrıldığı eşi Nermin Şen'i (48) 17 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen Muslu Ö. (56), bu sabah yakalanarak gözaltına alındı.

Sivaslı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin titiz çalışması sonucun, bileklerini keserek intihar etmek istediği öne sürülen zanlı, Konak Mahallesi'nde yaralı olarak yakalanarak Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Haberi duyan Şen’in yakınları, hükümet konağı önünde toplandı. Zanlı Muslu Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından, yoğun güvelik önlemleri altında Sivaslı Adliyesi’ne sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Uşak Cezaevi'ne gönderildi. Nermin Şen’in yakınları ve çocukları ise adliye binası önünde sinir krizi geçirdi. Polis, öfkeli kalabalığı yatıştırmak için yoğun çaba sarf etti.

Zanlı Muslu Ö.'nün, cinayetten sonra Yayalar beldesi kırsalındaki bağ evi ve dere yataklarında saklandığı, intihar amacıyla için iki bileğini kestiği için bitkin olduğu, sigara almak için ilçeye geldiği sırada yakalandığı öğrenildi.