Nursena Yıkım, 12 yıl önce 6 aylık olarak dünyaya geldi. doğuştan gözleri görmeyen Nursena, yaşam tutundu fakat bazı yaşamsal faaliyetlerini kaybetti. ailesinin bakımına muhtaç olan Nursena neredeyse hiç dışarıya çıkamıyor. Kızına ‘Cennet Kuşu’ ismini takan baba Mehmet Emin Yıkım, kızının 12 yıldır bir çift ayakkabı eskitemediğine vurgu yapıyor. Kızının bu şekilde sosyal ve doğal ortamdan kopuk yaşmasının kendilerine acı verdiğine değinen Yıkım,  “ben kızımı çok seviyorum. Ama kızımın durumundan dolayı onlun benden önce ölmesini bile ister oldum. Çünkü biz öldüğümüzde O’na bakacak kimse kalmayacak.” İfadelerini kullanıyor. 

Nursena’nın  daha sosyal ve doğayla iç içe yaşaması için yardıma ihtiyaçlarını olduğunu söyleyen Yıkım, “değerli sanatçılarımız Nursena için böyle bir yardım konseri verecek. İnşallah bu konserin ardından bir araca kavuşup Nursena’yı en azından doğayla tanıştırıp daha mutlu olmasını sağlayacağız.” İfadelerini kullandı. 

Yardım konserine katılacak olan Efe Güngör ve Adnan Koparan ise seve seve böyle kampanyanın içinde yer aldıklarını vurguladı. Engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için zaman zaman çeşitli etkinliklere katıldığını ifade eden sanatçılar, bu sorumluluk projesine vatandaşlarında katılarak destek vermesini istedi. 


28 ağustos pazartesi günü Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda Mehmet Bacaksız, Andan Koparan ve Efe Güngör’ün katılacağı yardım konserinin biletleri 20 liradan satılacak.