Kadınların severek kullandığı ve yaz aylarını kolaylaştıran mayolar birbirinden farklı ve güzel modellerde üretiliyor. Yaşınıza ve tarzınıza uygun olan tasarım modeller arasından tercih yapabilirsiniz. Leopar desen, yaprak desen, çizgili desen, işlemeli, askılı ya da düz renk mayo seçimi yapabilirsiniz. Seçiminiz ile sahilin en gözde kişisi de olabilirsiniz.

Kolay Kuruyan Mayolar

Denizden çıktıktan sonra uzun süre ıslak hissetmemek için kolay kuruyan mayolar seçebilirsiniz. Daha hafif kumaştan üretimi yapılan modellerin kuruma süresi de daha kısadır. Vücudunuza tam oturan bir modelden yana tercih yaparak daha sıkı bir vücut görünümüne sahip olabilirsiniz. Desenli, dekolteli ya da düz renk modellerden yana seçim yapabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Mayolar

Günümüzde yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan mayolar, her bütçeye uygun fiyat aralığında satışa sunuluyor. Modellere ve markalara göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. İndirimler sayesinde dilediğiniz mayo modelini uygun fiyat karşılığında satın alabilirsiniz. En kaliteli ve birbirinden güzel tüm mayo çeşitlerine https://www.argento.com.tr/mayo-2 link adresine tıklayarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.