% 100 emniyetli bir kullanım sunmakta olan elektrikli yerden ısıtma sistemlerinin en temel avantajlarından biri, kurulumunun kolay yapılmasıdır. Aynı zamanda ısıtma sisteminin ekonomik koşullarda çalışması, dış ve iç mekan için otomatik derecelendirme fonksiyonunun olmasıdır. Bu da dış mekanda sürekli çalışmaz ve enerji tasarrufunun olmasını sağlar.

Enerji Tasarruflu Yerden Isıtma Sistemleri

Enerji tasarrufunu, otomatik panel yönetimiyle sağlamakta olan ısıtma sistemleri kablo ve bant uzantılarıyla zeminin istenilen ısı derecesine, hava sıcaklığının sağladığı koşullarla gelmesidir. Dış mekanda özellikle çatı ısıtma sistemlerinde, montajın pratik bir şekilde yapılması ve oluk rezistansı olarak kurulum kısa sürede yapılmaktadır.

Kabloların sabit bir şekilde kullanılması, rampa ısıtma sistemleri üzerinden de etkili bir çalışma disiplini elde etmekte ve böylece aşırı ısınmanın olmaması sağlanmaktadır. Buzlanma ve nem dengesinin oluşmaması için ideal bir kurulum yapılarak, çevre dostu bir uygulamaya yer verilmektedir. Elektrikli sistemler olarak, uzun vadede çalışarak hem kullanımında sıkıntılar yaşanmaz hem de enerji tasarrufunun elde edilmesi sağlanır.

Dayanıklı Ve Uzun Ömürlü Kullanım

Elektrikli sistemler iç ve dış mekanda suya dayanıklı aynı zamanda risk oranı düşük bir şekilde monte edilmektedir. Sistemin kendini otomatik olarak açma ve kapatma özellikleriyle buzlanmanın yaşanmaması aynı zamanda nem dengesinin sağlanmasına imkan verilir. Hamam ısıtma alanında ısıtıcı kabloların mermerin altına döşenmesi, ısının direkt olarak etki etmemesini en önemlisi de nem oranına göre ısı derecesini ayarlamasını sağlamaktadır. İç mekanda, kış bahçesi ve endüstriyel ısıtma sistemleri üzerinden uygulanan kablolu yöntemler aynı oranda ilerlemektedir. Bu da ısının neme karşı duyarlı olması, iç mekanın boğucu bir ısıda değil, hava koşullarına oranla derecesini ayarlayacak bir şekilde ısı uygulamasını sağlar.

Pratik Ve Kolay Montaj

Elektrikli kablolarla uygulanmakta olan sistemler özellikle iç ve dış mekana kolay monte edilmektedir. Kış koşullarının ağır geçtiği alanlarda ısı sistemlerine entegre edilebilir ve en önemlisi kısa zamanda döşenerek, döşeme alanının uzun süre işlevinden uzak kalmaması sağlanır. isitmax.com/ ailesinin uzman ve profesyonel teknik ekipleriyle ideal bir kurulum montaj işlemi yapılacaktır.