Türkiye'nin güneyinde silahlar bir türlü susmazken Suriye El Bab'da yürütülen operasyondan ülkemize şehitler gelmeye devam ediyor. Cumartesi şehit olduğu haberi verilen Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör gözyaşları eşliğinde bugün ebediyete uğurlandı. DAEŞ saldırısında yaralanan Piyade onbaşı Samet Gülistan ise Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Denizli'ye bağlı Kale ilçesi Karaköy Mahallesi'nden evli olduğu belirtilen Gülistan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Saldırıda üzerine gelen bir şarapnel parçasıyla yaralanan Sözleşmeli Piyade Onbaşı Samet Gülistan'ı, son yerel seçimlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olan Sezer Cihan ziyaret etti. Cihan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "El-Bab da gerçekleşen terör saldırısı sonucu yaralanan Denizli'li hemşehrimiz Samet Gülistan'ı Kilis Devlet hastanesinde ziyaret ettik. Çok şükür durumu iyi. Haftaya Denizli'ye gelip sevenleri ile buluşacak inşallah." dedi.

Yaralı asker Samet Gülistan'ın 6 aylık Ayaz Eymen adında bir çocuğu olduğu belirtildi. Kale'nin Karaköy mahallesinde bulunan ailesinin askerlerinin bir an önce iyileşip yanlarına dönmesini istediği belirtildi.