Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Van’ın Edremit ilçesindeki bir okula kitap ve kırtasiye malzemesi yollamak için kampanya başlattı. 
DGC, son zamanlarda yaptığı önemli çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Kan bağışı ve bilgisayarları olmayan okullara bilgisayar gönderen DGC,şimdi de Van’ın Edremit ilçesindeki Bakımlı İlköğretim Okulu için kitap,futbol, basketbol topu ve kırtasiye malzemesi yardım kampanyası başlattı. Denizlili bir öğretmenin de görev yaptığı okulda bazı eksikleri olduğunu öğrenen DGC, bu okul için kampanya başlattı. 
DGC Başkanı Ümit Varol konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çocuklar bizim için çok önemli. Eğitimin en iyi şekilde olması için herkes elinden geleni yapsa da, bizim de mutlaka yapacak bir şeyimiz var. Bu konuda Van’da bir okulu belirledik. Bu okulun kitap ve kırtasiye başta olmak üzere bazı ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Başta gazeteci arkadaşlarım olmak üzere Denizli’deki tüm sivil toplum örgütlerini bu kampanyaya davet ediyorum. Okudukları kitaplarını, kırtasiye malzemelerini, okuldaki sosyal aktivitelerde kullanacakları malzemelerini DGC binasına bırakırlarsa çok mutlu oluruz ve yüzlerce öğrenciyi mutlu ederiz. Kampanyamız 15 Ekim’e kadar devam edecek. Şimdiden kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.