HABERDENİZLİ.COM

TV 8'in reyting rekorları kıran yarışma programı 'O Ses Türkiye' 2. tur heyecanı düellolar ile devam ediyor. Hadise, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye”de, her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarıştı.

İlk turda Ebru Gündeş’in seslendirdiği 'Sen Allah’ın Bir Lütfusun' isimli şarkıyı seslendiren Denizlili sanatçı Gamze Abay,  performansıyla Şarkının hemen başında Yıldız Tilbe’yi ardından da Hadise’yi döndürmeyi başarmıştı. Gamze, Yıldız Tilbe’nin takımına girmişti.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı'ndan mezun olan Denizlili sanatçı, dün yayınlanan yarışmada Gamze Abay, söz ve bestesi Vedat Yıldırımbora'ya ait olan 'Dert Bende' şarkısını seslendirerek juriyi büyüledi.

Fakat Yıldız Tilbe bir üst tura Gamze'nin yerine takımındaki diğer sanatçı Cüneyt Güzel ile devam etti.

Gamze Abay, "en güzel deneyimlerimden biriydi. Yıldız Tilbe'nin takımında olmak ve o atmosferi görmek bana çok şey kazandırdı. Yıldız Tilbe'nin takımında olmak ve dev orkestra ile çalışmak benim için çok keyifli ve gurur vericiydi. O Ses Türkiye bana birçok başarının anahtarı oldu. Beni destekleyen ve desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim" dedi.