HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de yaşayan evli çift yaz tatili için gittikleri Bodrum'da hayatlarının şokunu yaşadılar. Otele giriş yaptıkları gün ayaklarını zedeleyen ve bağları kopan çift soluğu hastanede aldı. Denizlili aile şimdi mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor.

Denizli'de yaşayan Berna-Serkan çifti yaz tatili için Bodrum bulunan bir otelden rezervasyon yaptırdılar. Tatil için hafta sonu Bodrum'a giden çift, otele girişlerini gerçekleştirdikten sonra otel bahçesinde yürümeye başladılar.

Otelin yürüyüş yolunun sonunda bulunan çimenlerin kapattığı çukura basan çiftin ayaklarının burkulması sonucu ikisi de yere düştü. Olay yerine otelin sağlık personeli çağrıldı. Daha sonra otelin sağlık personelinin olmadığı gelen sağlıkçının Acıbadem hastanesinde çalışan personel olduğunu öğrenildi. Ayaklarını burkan çift soluğu hastanede aldı. Bodrum Acıbadem hastanesinde tedavi gören çiftin ayakları sargıya alındı. Hastanede Serkan S.'nin ayak burkulması ve incinme, Berna S.'nin ise ayak bağlarının koptuğu öğrenildi. Çiftin hastanede yapılan müdahalesinde ikisinin de ayakları sargıya alındı. Berna S. tekerlekli sandalyede otele dönüş yapabildi.

Tatilleri zehir olan ve hastaneden iş göremez raporu da alan çift, otel yönetiminin olaya ilgisizliğinden yakındı. Konuyu adli makamlara taşımaya hazırlanan çift, otelini kimseye tavsiye etmediklerini beyan etti.

Denizlili aile tatilde kabusu yaşadı

Denizlili aile tatilde kabusu yaşadı