HABERDENİZLİ.COM

Ekonomi bakanı Nihat Zeybekci’nin himayesinde Denizli Platformu ile Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birlikte düzenlediği organizasyon ettiği toplantı, Denizli Vizyon Başkent Buluşması Ankara Sheraton Otel’de gerçekleşti. 

BAŞKAN ERDOĞAN, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Organizasyonda konuşan, Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan,  Denizlililerin birbirine destek olarak, elbirliğiyle memleketine ve şehrine değer katmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Denizli için çaba sarf eden herkesi bir araya getirmeye çalıştıklarını söyleyen Erdoğan,  Biliyoruz ki, birlikten kuvvet doğar. Elbirliğiyle her sorunun, her güçlüğün üstesinden gelinir.  Hepimizin bildiği gibi, akıl akıldan üstündür; o sebeple bu tür buluşmalardaki fikir alışverişinden yeni projeler de ortaya çıkar. Bundan memleketimiz ve insanımız kazanır. Ülkemiz, daha iyiye, güzele ancak böyle ulaşır” dedi.

VALİ KARAHAN: “ELBİRLİĞİYLE DENİZLİ’Yİ DAHA İYİ BİR YERE GETİRECEĞİZ”

Denizli Valisi Hasan Karahan ise konuşmasına, “Denizli’yi Ankara'nın desteğiyle daha müreffeh daha yaşanabilir bir yer kılacağız. Sayın bakanımızın himayelerinin yanı sıra Ankara’daki Denizlili zeki bürokratlarımızın katkıları ve yol göstericiliği sayesinde, elbirliğiyle çalışarak daha gelişmiş bir Denizli’ye kavuşacağız” dedi.

BAKAN ZEYBEKCİ, DENİZLİLİLER’İN ANKARA’DA KALABALIK VE ETKİN OLDUĞUNU HATIRLATTI

Denizli’nin Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri ve siyasette önde gelen şehirlerden olduğunu söyleyen Bakan Zeybekci, 3 tane bakan yardımcımız var. Birçok yerde genel müdürümüz, müsteşar ve müsteşar yardımcımız var. Tabi ki Denizli'ye gönül vermiş milletvekillerimiz de var. Ve işte biz tüm bunlarla hep Denizli sevdasını konuşuyoruz. Denizli'ye devasa projeler kazandırıyoruz. Çünkü, hep daha iyisine ulaşmak gibi bitmez tükenmez bir hayalimiz var” diye konuştu. 

SADECE İKİ TANE ÜRETİLDİ

Gecenin sonunda Denizli Platformu Dönem Sözcüsü olan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Oymak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye günü anısına sadece iki tane üretilmiş el emeği cam bir vazo hediye etti.