Ege bölgesinin gelişmesi her gün hızla artış gösteren Denizli’de içme suyu kalitesine yönelik yapılan araştırmalar neticesinde kireç ve klor etkisinin oldukça fazla olduğu ve şebeke suyunun sağlığa zararlı maddeleri oldukça fazla içerdiği görülmektedir. Şebeke suyunu kullanıma en uygun hale getirdiği yapılan testler sonucunda Meridyen Su Arıtma Sistemleri olduğu anlaşılmıştır.

Meridyen Su Arıtma Sistemleri olarak Denizli halkının geleneksel su içim lezzetini ve sağlığını düşünerek arıtma cihazı filtreleri tercih ediyoruz. 6 filtre 7 aşamadan oluşan cihazlarımız sayesinde Denizli şebeke suyunu içime en uygun hale getirmekteyiz. Alkali su olarak adlandırılan pH değeri yüksek suyu Denizli halkına sunan Meridyen Su Arıtma Sistemleri, cihazlarında +8,5 pH garantisi vermektedir. Alkali suyun içimi sert olduğu için arıtma cihazı içerisinde bulunan tatlandırıcı filtre sayesinde ise içimi kolay ve lezzetli su sağlamaktadır.

Neden Meridyen Su Arıtma’yı Tercih Etmelisiniz?

Meridyen su arıtma, ücretsiz kurulum ve kargo imkanı sağlamaktadır. 3 yıl garanti vermektedir. Garanti süresince yerinde servis imkanı sağlamaktadır. Su arıtma cihazı evinize siz değerli Denizli halkının kontrolü ile teslim edilir ve yetkili servisimizden oluşturacağınız randevu ile dilediğiniz gün ve saatte kurulumu ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Denizli piyasasında çok fahiş fiyatlarlar satışlar yapan firmaların aksine, Meridyen Su arıtma her daim siz değerli Denizli halkının hem sağlığını hem de kesesini düşünerek kampanyalar yapmaktadır. Piyasadaki bir çok firma yüzünden binlerce lirayı çöpe atan Denizli halkının tercihi yıllardır Meridyen Su Arıtma’dan yana olmuştur.

Piyasada Olmayan Hediyeler Meridyen’den

Hediye 1 yıllık filtre seti sayesinde piyasadaki yüzlerce liraya servis sağladığını söyleyen firmalara ihtiyacınız kalmayacaktır. Cihazın yanında hediye gelen filtre seti sayesinde 1 yıl boyunca hiçbir masrafınız olmayacaktır. Bu sayede kendi filtrenizi kendiniz değiştirebilir yada Canlı Destek hattımızdan dilediğiniz an destek alabilirsiniz.

Su arıtma cihazı tavsiyeleri

Hediyeler sayece filtre seti değil. Mineralli duş başlığı da hediye. Mineralli duş başlığı sayesinde şebeke suyunun kireç ve zararlı bileşenlerinden ayrışmış bir su elde etmek artık çok kolay. Hem sağlıklı hem de yumuşak bir duş keyfini Denizli halkına sunmaktadır.

Meridyen Su Arıtma Tüm İlçelere Hizmet Veriyor

Denizli’nin tüm ilçelerinde hizmet veren Meridyen en iyi su arıtma cihazı siparişinden hemen sonra en fazla 2 iş gününde siz değerli Denizli halkına teslim edilecektir. Denizli’de hangi ilçesinden sipariş verirseniz verin tüm her yere olduğu gibi sizin de ilçenize tüm özverimizle hizmetimiz devam etmektedir.

www.meridyensuaritma.com 0538 500 67 38