Sağlık Bakanlığı’nın korona virüs hastası verilerinin işlendiği Hayat Eve Sığar uygulanmasındaki korona verileri yenilenmeye devam ediyor. Risk haritasının yer aldığı uygulamadaki son verilere göre Denizli’de risk günden güne artıyor. Günlük 700 vakanın görüldüğü Denizli’de riskli alan sayısı yeni verilere göre arttı. Son verilere göre Denizli il merkezinde yerleşimin olmadığı askeri alan ve sanayi bölgeleri dışında tüm yerleşim alanları yüksek riskli alanı haline geldi.

1 HAFTADA YİNE ARTTI

İlk etapta askeri alan ile Karşıyaka Mahallesi arasında kalan merkezi alanın yüksek riskli alan içinde olduğu Denizli’de, ikinci etapta risk alanı Denizli Devlet Hastanesi ve Forum Çamlık çevresine kadar genişlemişti. Son verilere göre ise yüksek riskli alanın genişliği Servergazi Devlet Hastanesi ve çevresine, Antalya yolu üzerinde son yerleşim noktası olan Gökpınar Mahallesine kadar genişledi. Riskin olmadığı bölge ise Denizli il merkezinde kalmadı.

İLÇELERDE KORKUTAN ARTIŞ

İl merkezindeki büyük sıkıntı ilçelere de yansıdı. İlçeler arasında risk alanın düşük olduğu tek ilçe Beyağaç oldu. Beyağaç dışında kalen Çameli ve Bozkurt ilçeleri diğer ilçelere göre risk alanı daha düşük. Bu 3 ilçe dışında kalan Tavas, Kale, Acıpayam, Serinhisar, Honaz, Çardak, Baklan, Çivril, Çal, Bekilli, Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ ilçelerinde ise yüksek riskli alan bölgesinin genişliği dikkat çekiyor. Bu ilçeler arasında Tavas, Buldan, Sarayköy gibi ilçelerdeki risk alanının hızla artması da dikkatlerden kaçmadı.

İşte Denizli’de son verilere göre risk olan bölgeler

Denizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne ArtıyorDenizli’de Risk Günden Güne Artıyor