HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valiliği’nin her ayın ikinci haftasında  düzenediği Halk Günü Toplantısı Denizli Valiliği toplantı salonunda gerçekleşti.  Toplantıda vatandaşların sorunların dinleyen Vali Ahmet Altıparmak, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Tavas’ın Solmaz Mahallesinde bulunan 2 gazinodan şikayetçi olan bir vatandaş, mahallede bu gazinolar yüzünen olaylar çıktığını anlattı. Geçtiğimiz aylarda çıkan bir kavgada 8 kişinin yaralandığını hatırlatan vatandaş, tüm mahalle halkının bu gazinolardan rahatsız olduğunu söyledi.

Şikayet konusu 2 gazinonun tekrar denetlenmesini isteyen Altıparmak,  Denizli’nin genel olarak böyle bir sorunu olduğunu söyledi.  Vatandaşa duyarlılığından dolayı teşekkür eden Altıparmak,  Bu gazinolarla ilgili tek tek tutanakların tutulduğunu söyleyerek,  “inşalah en kısa zamanda kapatacağız. Köylüyede selam söyle merak etmesinler.” yanıtını verdi.

Kurum müdürlerine “köylerde bu yerlerin açılmasına nasıl izin verdiniz” diye soran Altıparmak, “bu işyerleri açılırken Jandarmadan izin belgesi almasalardı Belediyeden ruhsat alamazlardı. Bu tarz iş yerleri için biraz daha dikkat edelim.”  dedi.