Çocuk yaşta beyninde oluşan tümör nedeniyle defalarca ameliyat olarak yaşama tutunan 2 çocuk babası Hüseyin Kocakavak, (39) yaşamının son zamanlarını evinde geçirdi. Doktorların ameliyat riskinin bulunduğunu belirttiği Kocakavak, dün öğle saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde güreş antrenörlüğü yapan baba Mustafa Kocakavak’ın, telkinleri ile güreşe başlayan ve pehlivanlıkta yapan Hüseyin Kocakavak’ın cenazesine ailesi, akrabaları ve sevenleri katıldı. Denizli Hilal Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazını güreş hocası ve babası olan Mustafa Kocakavak kıldırdı. Baba Kocakavak, cenaze namazını kıldırdıktan sonra hayattaki tek oğlu olan Hüseyin için helallik isterken sesi titredi. Duygusal anların yaşandığı cenaze merasiminde baba Kocakavak metanetini korudu.

Cenaze namazının ardından Kocakavak’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Çakmak Mezarlığı’na götürüldü. Kocakavak’ın cenazesi tekbirler ve dualarla toprağa verildikten sonra Babadağ usulü taziye merasimi gerçekleşti.

DENİZLİ’DE 2 ÇOCUK BABASI ADAM BEYNİNDEKİ TÜMÖR NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ